vrijdag, 18 oktober 2019 22:00

De boel is weer in de winteropslag

Geschreven door
Deze week was het zo ver: Het hele gezelschap van de bloemendragers met machinerie bij loonbedrijf Pelle bij elkaar om de bloemen van het afgelopen jaar uit de bloembakken te halen en de bloembakken eraf te halen. Jon Klein Breteler: ”We waren met 10 personen van de waterdragers club bij elkaar. Na de koffie was alles eraf en werd er bij de loonbedrijf Pelle op de wasplaats alle bakken eerst ingezeept en daarna werd met het warme water uit een hoge drukspuit alles grondig na gespoten. Zo rond 17.00 was alles in kannen en kruiken en konden alle bakken in 4 grote houten pallet bakken richting de opslag bij Bakkerij Nollen om deze winter daar hoog en droog opgeslagen te worden. Na de tijd was er nog een gezellige nabespreking bij de Bistro de Kolenbrander om de pluspuntjes te onderstrepen en de verbeter puntjes voor volgend jaar aan te geven!
 We willen namens de Sio en de Sio winkeliers de volgende mensen even bedanken voor de medewerking van dit jaar:
 
 

IMG 6801

De bloemen onderweg naar?

De waterdragers:                          Paul Wegdam, Bennie Blanken, Henk Pierik, Peter Workel, Johan Rosink, Jan de Wit, Harrie Groothuis, Gerrit Elbert, Joan Peerik, Harrie Pelle en Marcel Wolterinck.
Opslag bloembakken                    Bakkerij Nollen
Was en werkplaats                        Loonbedrijf Pelle
Trekker met wagen                       W.V.V. ’34, Henk Pierik en Bennie Blanken.
Koffie en de na vergadering          Bistro de kolenbrander.
 
Dit alles werd mede mogelijk gemaakt door de Sio en Sio winkeliers en niet te vergeten Ronald Pelle.

 
We hopen dat u net zoals wij met z’n allen hebben genoten van de mooie bloemen in en rond het centrum van Hengevelde en we verwachten zo rond begin mei 2020 weer met een nieuw seizoen bloemen te kunnen beginnen!
 
Vanaf volgende week (week 43) wordt er in en rond het centrum van Hengevelde begonnen met de voorbereiding van de decemberverlichting en in week 45 wordt de decemberverlichting er weer aangehangen”.

IMG 6803

Onderweg naar?

Laatst aangepast op zaterdag, 19 oktober 2019 06:29
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.