vrijdag, 18 oktober 2019 14:58

Reminder: Vanavond start de kaartverkoop Hengeveldse Revue!

Geschreven door

Morgen, vrijdag 18 oktober dus gaat om 19.00 uur de kaartverkoop van start voor de Hengeveldse Revue! De zaal van de residentie van carnavalsvereniging de Höftemennekes; De Gebrande Waateren gaat open om 18.30. De kaarten kosten wederom €12,50 per stuk en let op: Enkel contant betalen en maximaal vier kaarten per persoon verkrijgbaar. De ingang voor de verkoop is bij het voor café.

Het Revuegezelschap is al weken aan het oefenen en het belooft weer een mooie show te worden! Uiteraard zal op zaterdagavond ook weer de Prinswisseling plaatsvinden. Wie wordt de nieuwe Prins carnaval van CV Höftemennekes? Kortom, reden genoeg om erbij te zijn op 15 of 16 november. Dit wil je niet missen!

Laatst aangepast op vrijdag, 18 oktober 2019 16:32
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.