Tweede Paasdag Lammetjesdag voor Alpe d’HuZes in Hengevelde!

Op 2e Paasdag orngainseert het Big Challenge team van ForFarmers een leuke dag voor de gehele familie op het geitenbedrijf van de familie Veelers. De opbrengsten gaan naar volledig naar Alpe d'HuZes. Hiermee helpt u mee kanker de wereld uit te helpen!
Paasbrunch!
De dag begint met een mogelijkheid een paasbrunch te nuttigen. Van 11 tot 13 uur staat in de gezellige “Schöppe” een uitgebreid Paasbuffet voor u klaar! Volwassenen betalen voor dit buffet 15 euro p.p.; kinderen van 4-12 jaar 7,50 euro en de kleintjes tot en met 3 jaar mogen gratis mee. Indien u van de brunch gebruik wil maken, verzoeken wij u tijdig aan te melden! Dit kan via het emailadres: ruud.vanwee@forfarmers.eu . Hierbij geldt: vol=vol!
Lammetjesdag!
Vanaf 13.00 uur is de boerderij geopend voor een bezoek. Voor de kinderen zijn diverse activiteiten, zoals skelter rijden, lammetjes knuffelen, een grote zandbak, geit melken (met leuke prijzen), spijkerbroek hangen. En er is ook een bulkwagen van ForFarmers aanwezig, waar u een foto in mag maken. Tevens kunt u vanuit de skybox de geiten bekijken! Op diverse plaatsen op het melkgeitenbedrijf zullen mensen zijn om uitleg te geven.
Natuurlijk is er ook gedacht aan de innerlijke mens. Er is voldoende aanwezig om de dag door te komen.
Entree bedraagt 2 euro voor volwassenen en 1 euro voor kinderen.
Adres: Vondersweg 2 te Hengevelde.
Graag zien wij u op deze dag. Het belooft een topdag te worden!
Big Challenge Alpe d'HuZes team ForFarmers