donderdag 25 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Collecte ReumaNederland deze week in Hengevelde

  • zondag, 17 maart 2019 11:43
  • Geschreven door 
In de week van 18 t/m 23 maart vindt weer de landelijke collecte  plaats van ReumaNederland. Voorheen Reumafonds. Waarom hebben wij uw steun nodig?
 
Meer dan twee miljoen Nederlanders hebben reuma, waarbij artrose het meest voorkomt. Daarmee is reuma helaas de meest voorkomende chronische ziekte in Nederland. Reuma beperkt je thuis, op school, op het werk. Door ernstige pijn en vermoeidheid, beschadigde spieren en kapotte gewrichten die moeilijk bewegen.
Met de opbrengst van de collecte helpt u mee aan het doel dat ReumaNederland nastreeft. Een betere kwaliteit van leven voor mensen met reuma. Er is nog steeds wetenschappelijk onderzoek nodig om dit doel te bereiken. Naast het financieren van wetenschappelijk onderzoek geeft ReumaNederland ook voorlichting en komen ze op voor de belangen van mensen met reuma in de politiek en zorg.

Tikkie aan de deur
Nieuw dit jaar is dat alle collectanten een QR-code op hun legitimatiebewijs hebben staan. Door deze code te scannen kan eenvoudig via een Tikkie een donatie worden gedaan voor de collecte. 
ReumaNederland werkt nauw samen met organisaties van behandelaars en patiënten.
Voor actuele informatie  over reuma en ReumaNederland kunt u onze website bezoeken: www.reumanederland.nl 

Namens ReumaNederland,    
Comité Hengevelde
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Twee jaar geleden ging ik met vakantie naar zee en werd mijn vrouw zwanger. Vorig jaar ging ik met vakantie naar de bergen en werd ze opnieuw zwanger. Dit jaar heb ik er schoon genoeg van…ik neem haar mee.

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

photoshop cs5 os edition download for pc how much is an photoshop cs5 license excel 2013 new version http://www.warmbeach.com serial product autodesk lt 2015 serial and product key autodesk autocad lt 2015 creative suite 6 for apple mac activation code generator

click here excel 2013 cheap code excel 2013 creative suite 6 for apple mac os programs for sale costs visio professional 2016 autodesk autocad lt 2015

tic.ufrj.br acrobat xi pro teacher 64 bit installer price of cc master collection more tips here