donderdag 18 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

MiXX en Amuzant maken zich op voor 'It’s a Kind of Magic!' in De Marke op 11 mei

  • zondag, 17 maart 2019 05:18
  • Geschreven door 

Op 11 mei aanstaande slaan MiXX en Amuzant de handen ineen middels een optreden in De Marke... In 2019 zou Amuzant in Hengevelde een bijzonder concert gaan geven, maar wist nog steeds niet hoe en wat. Totdat de voorzitter van Amuzant, Rob Kuipers, in Antwerpen iets zag wat enorm bijzonder was. Hij droomde ervan dat dit in Hengevelde ook werkelijkheid zou worden. Wat zag hij in Antwerpen? Een enorm projectiescherm waarop beelden werden geprojecteerd. Later zag hij door dat scherm heen muzikanten aan de andere kant van dat scherm. Door de ingenieuze opstelling en belichting zag je beelden van musici op allerlei plekken op en achter het scherm en af en toe ook voor het scherm. De optredens wisselden elkaar in snel tempo af. Dat idee is verder uitgewerkt en inmiddels is MiXX ook betrokken als organisator. MiXX en Amuzant zullen spelen en zingen, maar ook veel andere artiesten doen mee; het blijft niet tot muziek beperkt. 

Bij de voorstelling gaat het niet alleen om het optreden, maar ook de manier waarop dat wordt vormgegeven, maakt de voorstelling uniek. Het is net als met een cadeautje: Als je een cadeautje aan iemand geeft en je pakt het aantrekkelijk in met een strik, een bloemetje en een lintje eraan, dan is dat spannender uitpakken dan het cadeautje zo in de fabrieksverpakking te krijgen. Bent u al nieuwsgierig geworden naar het totaal van wat er straks te zien zal zijn? Reserveer dan de datum in uw agenda. Nadere berichten volgen nog.

Het dromen is begonnen….

It’s a Kind of Magic!                      sporthal de Marke, Zaterdag 11 mei 2019, 20.00 uur

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je werk puur doet voor het geld

dat is pas armoede

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren