donderdag, 10 januari 2019 21:03

Bekendmaking Jonkheer Jonkvrouw! Feest voor iedereen!

Geschreven door

Feestgangers opgelet! A.s zaterdag wordt de nieuwe Jonkheer/Jonkvrouw bekend gemaakt. Wie staan er aan de zijde van Prins John I dit carnavalsjaar? Een mooie gelegenheid om zaterdag naar Herberg de Gebrande Waateren te komen voor een groot feest voor iedereen! Niet alleen voor leden van de Carnaval maar voor IEDEREEN! Je kunt feesten in je normale kleren ;) Dit wil je niet missen! Het belooft 1 grote verassingsavond te worden onder in de Wegdam alm! Aanvang 20.00 uur! Tot dan!

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.