woensdag, 09 januari 2019 20:24

Openbare basisschool Markvelde per 15 januari naar de gemeente

Geschreven door
De gemeente Hof van Twente stemt in met de overdracht van het schoolgebouw/ perceel openbare basisschool Markvelde aan de gemeente per 15 januari 2019.
De buurtvereniging kan één avond per week gebruik kan maken van de school (e.e.a. onder voorwaarden voor de periode tot 15 juli 2019)
Het schoolbestuur OPO HvT heeft besloten om per 1 augustus 2018 de openbare basisschool Markvelde te Diepenheim te sluiten met als reden te weinig leerlingen. Het schoolbestuur verzoekt de gemeente om het schoolgebouw en perceel over te nemen. Op basis van de wet wordt de school overgedragen aan de gemeente. De datum is bepaald op 15 januari 2019. Over de mogelijke invulling van het lege schoolgebouw vinden momenteel gesprekken plaats tussen gemeente en buurtschapsvereniging en bewoners Markvelde
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.