dinsdag 19 maart 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

14 februari bij de Gebrande Waateren: "Hof van Twente Energieneutraal 2035"

  • donderdag, 10 januari 2019 06:24
  • Geschreven door 
Gemeente Hof van Twente heeft de ambitie om in 2035 energieneutraal te zijn. Maar hoe?  Op zes avonden organiseert de gemeente een bijeenkomst over dit thema. Samen met wethouder Wim Meulenkamp blikken we terug (wat is er gedaan sinds het vaststellen van de ambitie in 2015), bespreken we de visie vanuit de gemeente over de verdere aanpak en welke concrete projecten er aankomen, maar gaat het vooral om: wat vindt u? De eerste helft van de avond is een presentatiedeel, het tweede deel gaan we met elkaar in gesprek om reacties en ideeën op te halen. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. Om 19.45 uur begint het programma. Het programma duurt tot ongeveer 21.30 uur. Er is daarna nog volop gelegenheid om door te praten. Elke avond zijn wethouder Wim Meulenkamp en medewerkers van de gemeente die zich bezig houden met de diverse onderwerpen binnen het thema duurzaamheid aanwezig. Bij voorkeur vooraf aanmelden bij Marianne Hutten, [email protected] of 06-41008824. U bent van harte welkom op één van de onderstaande locaties:

Donderdag 17 januari 19.30 Parochiehuis (Langestraat 79, Delden)
Dinsdag 22 januari 19.30 Herberg De Pol (Raadhuisstraat 8, Diepenheim)
Donderdag 24 januari 19.30 Herberg De Pot (Potdijk 9, Markelo)
Donderdag 7 februari, 19.30 De Ster (Grotestraat 91, Goor)
Dinsdag 12 februari, 19.30 De Pol (Burgemeester Buyvoetsplein 76, Bentelo)
Donderdag 14 februari, 19.30 De Gebrande Waateren (Goorsestraat 15, Hengevelde)


Elke avond heeft ongeveer hetzelfde programma.
Tot slot: heeft u concrete ideeën voor duurzaamheid voor Hof van Twente? Doe dan mee met de Duurzaamheidsprijs Hof van Twente 2018-2019. Zie www.duurzaamheidsprijshvt.nl voor meer informatie.

Laatst aangepast op woensdag, 09 januari 2019 12:29
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Ik moet van mijn werkgever nee leren zeggen

Ik heb gezegd dat ik dat niet wil

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren