dinsdag 19 maart 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Prijswinnaar in mineur

  • maandag, 15 oktober 2018 07:34
  • Geschreven door 
Christiaan Spijkerman won met zijn 2e plek in de Wegdamnieuws Eredivisie (nu M Keizer Eredivisie) van afgelopen seizoen twee vipkaarten van FC Twente, beschikbaar gesteld door Brian Wegdam van Wegdam Foodlink. “De wedstrijd was niet best” aldus Christiaan die zijn schoonvader had meegenomen. Een hele matige 1e helft, in de 2e helft heeft FC Twente na de 0-1 wel kansen gehad maar hij mocht er niet in zo leek het”.
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Ik moet van mijn werkgever nee leren zeggen

Ik heb gezegd dat ik dat niet wil

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren