donderdag 18 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Papierboys bedanken bijna heel Hengevelde…..En wie kan helpen op 22 augustus?

  • dinsdag, 07 augustus 2018 18:04
  • Geschreven door 
De temperatuur moet maandag zo'n 35 graden zijn geweest en toch viel het oud papier ophalen toch redelijk mee. Oorzaken voor deze meevaller: 

- We waren om al om drie uur in de middag met het werk af, daarvoor waren we ook drie kwartier ‘s morgens eerder gestart. 
- Veel medewerking van bedrijven en particulieren gehad. Een aantal bedrijven hebben hun papier zelf naar de containers gebracht.
- Ook leek het erop dat velen gevolg hadden gegeven aan de oproep om het papier goed te verpakken en het bij elkaar te zetten.

Veertien dagen geleden was dit duidelijk anders waardoor we pas om vijf uur in de namiddag klaar waren en laten we het maar hardop zeggen iedereen de knollen op had.
Helaas waren er een aantal uitzonderingen bijvoorbeeld een adres waar meer dan dertig lege dozen op de stoep stonden en een ander adres waar de stapels kranten los op de grond lagen grond. We hebben het besluit genomen om deze zaken consequent niet meer mee te nemen.
Toch waren we zeer voldaan dat deze klus in tropische omstandigheden hebben geklaard. De opbrengst was drie containers van 40 ton.
Daarvoor onze dank. De WVV34 Papierboys. Over veertien dagen zitten we te krap in de bezetting van de papierwagen. Zijn er twee personen die op 22 augustus mee kunnen helpen? 
Opgave via 06 371 99 320 Leeftijd vanaf 16 jaar.  
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1 Reactie

  • Reactielink Ernestina woensdag, 08 augustus 2018 04:38 Geplaatst door Ernestina

    Hello all, here every person is sharing these kinds
    of knowledge, so it's pleasant to read this blog, and I used to go to see this website everyday.

    Rapporteren

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je werk puur doet voor het geld

dat is pas armoede

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren