Worden muntjes afgeschaft tijdens Zomerfeesten Hengevelde?

Drie grote festivals in Nederland stappen dit jaar over van betalen met muntjes naar pinnen aan de bar. Kunnen we in Hengevelde straks ook contactloos betalen? Waarom moeilijk doen met muntjes als het makkelijk kan? Je haalt een paar biertjes, legt je pinpas op het apparaat en klaar is kees. Het contactloos betalen - in supermarkten al razend populair - doet mogelijk ook zijn intrede in festivalland Hengevelde?
Voorzitter Kasper Put: ”Munten tot nu toe bevalt goed. Heeft ook natuurlijk met kosten van pinapparatuur te maken. Het is iets wat we elk jaar in de gaten houden”.
Komend penningmeester van de Zomerfeesten Gijs Pierik:” Wie weet. Denk dat je volgend jaar nog gewoon met munten kunt betalen”.

Sneller een transactie verwerken en dus méér gasten of klanten in dezelfde tijd helpen, als ondernemer per transactie minder kosten, extra service en dus meer klanttevredenheid: (contactloos) pinnen heeft heel veel voordelen. Of je nu graag bij je gast aan tafel wilt kunnen afrekenen of het liefst met een geïntegreerde terminal op de bar naast de vaste kassa: een betrouwbaar pinapparaat zorgt voor veel gemak.