Viverion gaat acht nieuwe woningen verhuren in Hengevelde

Woningcorporatie Viverion laat op dit moment vier appartementen en vier eengezinswoningen bouwen in uitbreidingsplan de Marke III in Hengevelde. De bouwwerkzaamheden zijn al gestart. De verwachte oplevering is in november 2018. Op 25 juni aanstaande start Viverion de verhuur van de woningen. Het nieuwbouwplan is in een samenwerking tussen de voormalige Woningstichting Ambt Delden en de gemeente Hof van Twente tot stand gekomen op basis van wensen uit de Hengeveldse bevolking. Nu Woningstichting Ambt Delden is gefuseerd met Viverion, is Viverion opdrachtgever geworden van dit bouwplan. Jose Ottenschot: “Ik vind de woningen een mooie uitbreiding van ons woningaanbod in Hengevelde. Fijn dat we deze woningen nu laat bouwen.” Aannemersbedrijf Kormelink uit Rietmolen bouwt de woningen.

De woningen
De huurwoningen voldoen aan alle eisen van deze tijd en worden duurzaam gebouwd. Denk hierbij aan hoogwaardige isolatie in de spouw, een hoog rendement cv-ketel en HR++-isolatieglas. Door de toepassing van zonnepanelen kunnen huurders profiteren van een lage elektrakosten.

De appartementen hebben een vloeroppervlakte van 70 m2. Twee van de vier appartementen hebben een zolder en twee appartementen verhuurt Viverion als seniorenwoning. De eengezinswoningen hebben een tuingerichte woonkamer, drie slaapkamers en een zolder. De huurprijs van een appartement is € 514,- per maand. Een eengezinswoning kost € 610,- per maand.

Interesse?
Vanaf 25 juni plaatst Viverion de woningen gedurende drie dagen op de website. Degenen die in aanmerking willen komen voor één van deze woningen, kunnen zich daar aanmelden. Meer informatie over de inkomenseisen en de inschrijfprocedure is te vinden op de website van Viverion, www.viverion.nl.