zaterdag 23 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Zaterdag officiële opening jeu de boules baan

  • vrijdag, 25 mei 2018 07:32
  • Geschreven door 

Zaterdag om 16.00 uur is officiële opening jeu de boules baan voor het kulturhus de Marke. Joop Jongman:”Het SIO-bestuur, bestuur zomerfeesten en bestuur kulturhus zullen daarbij aanwezig zijn. We willen er geen groot spektakel van maken. De opening zal gevolgd worden door een onderlinge partij jeu de boules met een hapje en drankje”.

Dankzij een financiële bijdrage van de Zomerfeesten, SIO, Provincie en medewerking van het kulturhus kon de baan gerealiseerd worden. Voorlopig zullen Alfons Assink en Joop Jongman verdere voorbereiding en organisatie op zich nemen.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

adobe creative 6 oem adobe creative suite 6 oem graphisoft 20 32 installer
find more information certificate microsoft excel 2013 pc download archicad for mac pc download archicad for mac office 2016 serial no