Opbrengst “Alpe d’Huzes” naar ongekende hoogte

De familie Pierik Niehoes laadde zich nog éénmaal op voor de laatste gezamenlijke actie in het kader van “Alpe d’Huzes”; zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar kanker. De totaal opbrengst stijgt inmiddels naar ongekende hoogte, de tussenstand wordt in een later stadium bekend gemaakt. Ruim 80 kinderen, uit de groepen 1 t/m 8 van de basisscholen in Hengevelde en Markvelde hebben op Koningsdag meegelopen met de sponsorloop op het Sportpark Rupertserve . (KLIK HIER VOOR EEN FOTOALBUM) Aangemoedigd door vaders, moeders, opa’s en oma’s werden er heel veel rondjes gerend op en om het voetbalveld. Mads Asschert liep de meest, 19 maar liefst! Na de geleverde prestatie wachtte er ranja met pannenkoeken!  De ochtend begon met het hijsen van de vlag, het zingen van “het Wilhelmus” en een lang zal ze leven voor de Koning, maar er moest een sportieve prestatie geleverd worden:

De warming-up werd verzorgd door de speciaal hiervoor ingevlogen Helga. Rondom de sponsorloop was er veel vertier, zoals: een springkussen, pannenkoeken eten, knutselen, schminken en 4x4 voetbal. Al met al was het een zeer geslaagde ochtend, waarbij de weergoden de organisatie goed gezind waren.
Op 16 mei kunnen de kinderen het opgehaalde geld inleveren bij de leerkracht op de basisschool in Hengevelde of Markvelde. Daarna zal bekend gemaakt worden hoe veel er is opgehaald voor het goede doel: KWF-kanker bestrijding.

Dit alles was niet mogelijk zonder de hulp van veel familieleden en andere vrijwilligers. Speciale dank gaat uit naar de volgende personen en bedrijven:

WVV’34: voor de koffie en het beschikbaar stellen van het terrein.
Firma Boberik: voor het springkussen
OBS Markvelde: voor de knutselspullen
Wegdam: voor de eieren
Schonenborg: voor de melk
IJsbaan Hengevelde: voor de banken en tafels
Melktapperij Lansink: voor de banken en tafels
• De schminkers van de Petrusschool in Hengevelde
• “De Boer op!” Markelo: Voor de pannen en fornuizen

Iedereen heel erg bedankt namens de organisatie! Team Pierik-Niehoes, Esther Schonenborg-Pierik, Fleur Assink en Marlies ter Avest-Vehof.