“Hengeveldenaren zouden op de SP ‘moeten’ stemmen”

Woensdag 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Wegdamnieuws biedt de politieke partijen de gelegenheid om aan Hengeveldenaren uit te leggen waarom zij nou juist op hun partij zouden moeten stemmen. Vandaag aan het woord Herman Kalter van de SP Hof van Twente.

“Hengeveldenaren zouden op de SP 'moeten' stemmen, omdat wij vinden dat iedereen moet kunnen praten over problemen die hun direct raken, aanbestedingen in de zorg sociaal aanbesteden, dat er een volwaardig basisziekenhuis Hengelo blijft.

Bij de windmolens in de buitengebieden waren wij in elk buitengebied om de inwoners bij te staan in hun weigering en stemden wij ook tegen. Wij zijn voor ruime mogelijkheden om inwoners mee te laten praten.

Wij zetten sterk in op de leefbaarheid van de Hof: buurtschappen, kernen moeten goede faciliteiten hebben/houden/krijgen om aantrekkelijk te blijven voor jongeren (en ouderen). En de gemeente moet hierin sterk meedenken en meewerken (niet strak vanuit de wet/regelgeving zeggen dat iets niet kan)
Daarnaast zijn we niet sterk ideologisch links, maar praktisch sociaal. De SP Hof van Twente is een SamenwerkingsPartij