Ski Weekend De Witte: “Op enkele schrammen en blauwe plekken na, is iedereen weer heel teruggekomen”

De 54 deelnemers van het legendarische ‘De Witte Skiweekend’ zijn weer terug op Nederlandse bodem na vijf dagen Mayrhofen Oostenrijk. (KLIK HIER VOOR EEN FOTOALBUM) Joost de Witte: ”Het was weer een geslaagde editie! Op enkele schrammen en blauwe plekken na, is iedereen weer heel teruggekomen. Het weer en de sneeuw was over het algemeen goed. Alleen de laatste dag hadden we ’s morgens behoorlijke sneeuwval, waardoor we niet echt konden skiën. De middag was met verse sneeuw en zon perfect. Iedereen heeft zich goed vermaakt. De debutanten “vielen” goed in de groep. Ze hebben zich op de piste, maar zeker ook tijdens de après-ski bewezen.”
Hieronder enkele enthousiaste reacties van de debutanten:

Remi Leferink: ”Het was fantastisch! Perfecte sfeer, mooie pistes en een leuke groep om mee op pad te gaan! We zijn elke avond netjes op tijd naar bed gegaan, zodat we de volgende dag weer fris en fruitig op de piste stonden!………”

Mahmoud Jaafil: “Het was echt geweldig! Mooi weer erbij, de pistes zagen er goed uit en de schnaps smaakten prima! O ja en liters bier! Ik ben er in ieder geval de komende jaren bij!”