zondag 15 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ski Weekend De Witte: “Op enkele schrammen en blauwe plekken na, is iedereen weer heel teruggekomen”

  • vrijdag, 12 januari 2018 06:19
  • Geschreven door 

De 54 deelnemers van het legendarische ‘De Witte Skiweekend’ zijn weer terug op Nederlandse bodem na vijf dagen Mayrhofen Oostenrijk. (KLIK HIER VOOR EEN FOTOALBUM) Joost de Witte: ”Het was weer een geslaagde editie! Op enkele schrammen en blauwe plekken na, is iedereen weer heel teruggekomen. Het weer en de sneeuw was over het algemeen goed. Alleen de laatste dag hadden we ’s morgens behoorlijke sneeuwval, waardoor we niet echt konden skiën. De middag was met verse sneeuw en zon perfect. Iedereen heeft zich goed vermaakt. De debutanten “vielen” goed in de groep. Ze hebben zich op de piste, maar zeker ook tijdens de après-ski bewezen.”
Hieronder enkele enthousiaste reacties van de debutanten:

ski2Remi Leferink: ”Het was fantastisch! Perfecte sfeer, mooie pistes en een leuke groep om mee op pad te gaan! We zijn elke avond netjes op tijd naar bed gegaan, zodat we de volgende dag weer fris en fruitig op de piste stonden!………

Mahmoud Jaafil: “Het was echt geweldig! Mooi weer erbij, de pistes zagen er goed uit en de schnaps smaakten prima! O ja en liters bier! Ik ben er in ieder geval de komende jaren bij!”

Laatst aangepast op vrijdag, 12 januari 2018 00:09
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren