zondag 15 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kom kip eten voor Alpe d’Huzes! Zondag 10 december vanaf 11.00 uur sportpark Rupertserve

  • donderdag, 07 december 2017 05:50
  • Geschreven door 

Op zondag 10 december staat er vanaf 11 uur op sportpark Rupertserve in Hengevelde een snackkar met voortreffelijke broodjes kipburger, bakjes kipsaté en kipcorn. Die maken enkele leden van het Alpe d’Huzes (KWF) team ‘Pierik-Niehoes’ graag voor u klaar. De volledige opbrengst van alle verkochte kip doneert het team aan de strijd tegen kanker. Vanaf 14.00 uur kunt u onder het genot van lekkere kip kijken naar de voetbalwedstrijd WVV’34 tegen VV Bentelo. Dus moedig onze mannen aan en steun ons in de strijd tegen kanker!
Over het Alpe d’Huzes team Pierik-Niehoes:

 

Het team ‘Pierik-Niehoes’ - van de familie Pierik, van Niehoes van ’t Zeldam- strijdt met maar liefst 35 familieleden (3 teams en vrijwilligers) tegen kanker. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen de voornamelijk (oud) Hengeveldenaren en (oud) Benteloërs op 7 juni 2018 minimaal 1 en maximaal 6 keer de legendarische Alpe d’huez. Familieleden maar ook kennissen en naasten neemt het team in gedachten mee de berg op. Voor wie er nog hoop is, wensen de teamleden dat hun inzet voelt als een steuntje in de rug.

linksieb

rechtsie

Laatst aangepast op woensdag, 06 december 2017 16:10
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

ethereum mining gtx 1080 hashrate get 1 btc free instantly click to investigate their website open ethereum pool stratum ethereum stratum