zondag 15 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Sint op de Petrusschool met 'witte piet'

  • dinsdag, 05 december 2017 12:28
  • Geschreven door 

Vandaag kwam Sinterklaas op school. In de afgelopen weken hoorden de leerlingen van de Petrusschool, dat er een vacature was voor Zwarte Piet. Heel veel kinderen en ook juffen en meneren hadden gesolliciteerd. Maar wie zou het worden? Vanochtend zaten er stickers op sommige sollicitatiebrieven. Zouden dat de geschikte kandidaten zijn? Verschillende pietjes-in-de-dop lieten zien dat zij toch echt wel kans maakten!
Toen Sinterklaas met zijn Pieten aan kwam op het schoolplein, bleek hij al een keuze gemaakt te hebben. Juf Daniëlle kwam in een pietenpak mee met de Sint. Juf Daniëlle heeft de hele dag haar best gedaan om mee te mogen naar het lekker warme Spanje. Maar of dat goed genoeg was om een echte Piet te worden?

 

sint petrusschool 17 1

De 'witte piet'

In alle groepen was het een gezellig Sinterklaasfeest. Kinderen lieten zien wat zij allemaal konden aan muziek, dansjes, lezen of tafels. De Pieten hadden natuurlijk genoeg strooigoed om iedereen lekker te verwennen. Ook waren er mooie cadeautjes. De kinderen vanaf groep 5 waren druk geweest met het knutselen van surprises en het maken van gedichten.
Al met al, een zeer geslaagde dag!

Bedankt Sinterklaas en Zwarte Pieten!

sint petrusschool 17 2

Laatst aangepast op dinsdag, 05 december 2017 12:33
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1 Reactie

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren