zondag 15 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Twentekanalen: waarom versterking bruggen

  • vrijdag, 13 oktober 2017 16:52
  • Geschreven door 

De Ehzerbrug, Markelosebrug, Dorrebrug en de Warmtinkbrug zijn belangrijke schakels voor het regionale verkeer. In deze video een interview met Arjan Thielking, omgevingsmagager bij Rijkswaterstaat, waarin hij ons één en ander verteld over de afsluiting en werkzaamheden aan de Dorrebrug en de Warmtinkbrug over het Twentekanaal.
 Er is ook een omleiding aangelegd, bekijk daarvoor de foto's in de reacties van dit bericht, tevens is alle info te vinden op de project pagina van Rijkswaterstaat zie onderstaande link: https://www.rijkswaterstaat.nl/…/twentekanalen-v…/index.aspx

Meer informatie over ons kijk op www.n18drone.nl 

Rudy Exterkate
St. N18 Drone Projects
06 295 31 654
7497 MH Bentelo
Eikenlaan 12
Kvk: 68862954
www.n18drone.nl 

 

Laatst aangepast op vrijdag, 13 oktober 2017 18:06
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren