Iets voor u? een overdagkoor!

Op maandag 11 september is de Muziekschool Hof van Twente op maandagmiddag gestart met een overdagkoor: een koor voor iedereen die niet ’s avonds de deur uit wil of kan, maar wel graag samen wil zingen. Een koor voor mensen met veel maar ook met weinig ervaring in koorzang. Onder leiding van dirigente Nora Volkert worden iedere maandag van 13.30 -15.30 gerepeteerd, met daarin een kwartier pauze. Eens in de 14 dagen is tevens een pianist aanwezig om de begeleiding voor zijn rekening te nemen. De repetities zijn in de kleine zaal van De Reggehof.

Dirigente Nora gaat wekelijks met u aan de slag met heerlijke nummers uit verschillende tijden. Zij is geen onbekende voor zangers in de Hof; naast haar eigen zangschool dirigeert zij ook kamerkoor Enchanté en De Deepse Troubadours. Verder is zij muzikaal leider van een Ochtendkoor in Hengelo,  een vrouwenkoor in Borne en het EVoce-projektkoor.

Wordt u enthousiast als u dit leest, kom dan gerust een keer gratis op proef kijken én natuurlijk meedoen. Het reeds gestarte overdagkoor heeft een passende naam gekregen: “Goeiedag!” En denkt u: Goeiedag! dat wil ik wel elke week. Kosten voor een jaar lang meezingen zijn € 120 euro, dus slechts een tientje per maand. Aanmelden kan via www.muziekschoolhofvantwente.nl, of tijdens de repetitie van het koor.