zondag 15 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vrijwilligerswerk is voor iedereen

  • donderdag, 12 oktober 2017 15:46
  • Geschreven door 

Salut-medewerkers Angèl en Belinda adviseren en ondersteunen vrijwilligersorganisaties in Hof van Twente. Op zoek naar vrijwilligerswerk Salut helpt om passend vrijwilligerswerk te vinden.
Bij vrijwilligerswerk snijdt het mes bijna altijd aan twee kanten. Want zowel de vrijwilliger als degene die de vrijwillige hulp ontvangt, ervaart de onderlinge relatie als waardevol. Vrijwilligerswerk versterkt het sociale karakter van onze gemeente. Salut draagt daar actief aan bij. Salut werft vrijwilligers, koppelt hen aan passend vrijwilligerswerk bij Salut of een andere vrijwilligersorganisatie, biedt ondersteuning waar nodig en organiseert activiteiten die zorgen dat de vrijwillige werkrelatie goed blijft. Organisaties die vrijwilligers zoeken of meer willen weten over vrijwilligersbeleid kunnen ook bij Salut terecht. Bijvoorbeeld voor informatie over scholing of over verzekeringen.
Wil je meer informatie?
Bel met Salut, telefoonnummer 0547-260053, mail naar [email protected] of loop op dinsdag- woensdag- of donderdagochtend binnen in het gezondheidscentrum in Delden of Markelo. Binnenlopen aan de Rozenstraat 2a in Goor kan van maandag t/m vrijdag van 9:00-12:30 uur en op donderdag van 9:00-20:00 uur.

Laatst aangepast op vrijdag, 13 oktober 2017 07:34
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

take a look at the site here his comment is here