zondag 15 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bloemen verdwenen

  • donderdag, 12 oktober 2017 15:38
  • Geschreven door 

Vanaf 4 mei waren ze te bewonderen in Hengevelde, maar aan alles komt een eind: De bloembakken aan de de Goorsestraat, Diepenheimsestraat en op het kerk- en marktplein zijn weer uit het straatbeeld verdwenen. In al die maanden hebben vrijwilligers met een eigen wagen ervoor gezorgd dat de bloemen voorzien werden van het nodige water. Deze wagen werd gebouwd door Jos Goselink en Bennie Blanken  en werd mede mogelijk gemaakt door Doeschot Constructie, Lentelink Schilders, Loonbedrijf Pelle, Keuper en Timmerbedrijf Edo Pelle.

Dit hele gebeuren is een initiatief van SIO winkeliers en ondersteund door de Hengevelde ondernemersvereniging SIO in samenwerking met voetbalvereniging WVV’34.

bloemen sio 3

 

bloemen sio 1

Laatst aangepast op donderdag, 12 oktober 2017 15:44
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren