zondag 15 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Raymond ter Doest zorgt voor veiligheid bij ouderen

  • donderdag, 12 oktober 2017 14:43
  • Geschreven door 

Woensdagavond waren leden van KBO bij elkaar op de thema-avond over verkeer en verkeersveiligheid. Raymond, die al vaker een avond verzorgde voor KBO, wist op een gedegen en enthousiaste wijze de aanwezigen duidelijk te maken hoe deelnemen aan het verkeer veilig en verantwoord kan zijn. Naast de informatie over CBR kreeg ook de gezondheidsverklaring en de eigenverantwoordelijkheid bij het invullen ervan de nodige aandacht. Tenslotte bleek het stratenplan van Hengevelde en daarbij behorende verkeersregels nogal eens voor verwarring te zorgen. Oplossingen werden bedacht en aangedragen. Jan Lansink namens de KBO: ”Een waardevolle avond kon worden afgesloten”.

Laatst aangepast op donderdag, 12 oktober 2017 14:47
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren