zondag 15 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Verkeershinder Weldammerstraat tussen de Kleidijk en Oude Needseweg 

  • donderdag, 05 oktober 2017 09:42
  • Geschreven door 

De firma Lansink zal voor de gemeente Hof van Twente van 16 oktober tot en met 8 november 2017 onderhoud plegen aan de rijbaan van de Weldammerstraat tussen de Kleidijk en de Oude Needseweg. De werkzaamheden bestaan uit:

Opnemen en afvoeren van de gebakken straatstenen;
Ontgraven cunet voor een nieuwe wegfundering;
Aanbrengen wegfundering;
Aanbrengen asfaltverharding en inritten;
Afwerken van bermen.
Verkeersmaatregelen
Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren wordt de hoofdrijbaan afgesloten voor het doorgaande verkeer. Bewoners kunnen wel bij huis komen. Het tijdstip van uitvoering is zoveel mogelijk afgestemd met omwonenden en toeleveranciers.

Het is niet noodzakelijk om een omleiding in te stellen voor deze werkzaamheden. De uitvoering is afhankelijk van de weersomstandigheden maar we proberen de werkzaamheden zo snel mogelijk uit te voeren. Eventuele aanpassingen en of uitstel van de werkzaamheden worden gepubliceerd op onze website www.hofvantwente.nl .

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren