zondag, 29 januari 2017 05:22

De Zonnebloem Hengevelde sluit jubileumjaar in stijl af

Geschreven door

Afgelopen vrijdag kwamen de Zonnebloemvrijwilligers en de Zonnebloemgasten van Hengevelde samen in Kulterhus “ de Marke” om het jubileumjaar dat in oktober groot gevierd werd af te sluiten. Op een groot scherm werden de foto’s van het feest getoond, maar ook foto’s uit de afgelopen jaren, er lagen fotoalbums op de tafels en er was informatiemateriaal van de Zonnebloem aanwezig. Om ook deze middag een feestelijk tintje te geven was Jan Mulleman er met zijn mondharmonica voor een gezellig stukje muziek. Ook aan de inwendige mens werd gedacht, koffie, thee, een drankje en een hapje gingen er wel in. Gerda Pelle zorgde voor wat hersengymnastiek met een paar rondjes “ik hou van Holland”. Deze gezellige middag werd afgesloten met koffie en een krentenbol en de Zonnebloem gaat weer op voor de volgende 10 jaar. 

"We houden u via de site van Wegdamnieuws en de Höfte op de hoogte van onze activiteiten en andere ontwikkelingen binnen de Zonnebloem. Ook op facebook zijn we aanwezig hier kunt u de foto’s van onze activiteiten bekijken, wilt u foto’s bestellen laat het ons dan weten. Alle informatie over de Zonnebloem in het algemeen kunt u terugvinden op www.zonnebloem.nl of bij Ria Doeschot, t.doeschot@hetnet.nl of 0547-333538."

 DSC2130 Large

 DSC2143 Large

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.