donderdag 25 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ben Eshuis en Hester Maij krijgen meeste stemmen in Hof van Twente

  • vrijdag, 20 maart 2015 16:30
  • Geschreven door 
De kandidaten die woonachtig zijn in de gemeente, hebben goed gescoord in de Hof van Twente bij de Provinciale Staten verkiezingen. De meeste stemmen in de gemeente kreeg CDA’er Ben Eshuis uit Hengevelde. De voormalig wethouder kreeg het vertrouwen van maar liefst 1735 inwoners. De opkomst in zijn plaats was met 71,9 procent historisch hoog. Ook Hester Maij uit Delden deed het goed. Zij kreeg 1297 stemmen als nummer twee van het CDA. Lijststrekker Margreet Overmeen-Bakhuis uit Wierden van D’66 kreeg bij gebrek aan een kandidaat uit de gemeente eveneens veel stemmen (1264).

Andere kandidaten die veel stemmen kregen waren Eddy van Hijum (CDA plaats 1 – 1161), Monique van Haaf VVD plaats 1 – 1033, William van den Heuvel (SP Plaats 1 – 894), Annemiek Wissink (PvdA plaats 4 – 709), Janet Duursma (GroenLinks plaats 1 – 458) en Moniek Kleinsman (CDA plaats 26 – 492). Gerard Laarhuis uit Delden werd 192 keer gekozen.

Klik hier voor het totaaloverzicht.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je druk maakt om niks

heb je niks om je druk over te maken

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren