zaterdag, 16 januari 2021 06:58

Nick Lansink speelt voor 12,4 duizend man!

Geschreven door

Bij volwassenen een ver van mijn bed show, maar  het in menig Hengeveldse woonkamer ging het signaal rond onder de jeugd: ‘Nick Lansink speelt met Royalistiq! Er zijn nu meer dan 12 duizend kijkers online! Op de vraag, hoe komt Nick hierbij was het antwoord: Dat weet ik niet maar Nick is wel ‘fucking goed!’ (KLIK HIER voor het filmpje)
Royalistiq is de naam waarmee Roy Beszelsen (1997) dagelijkse video’s op YouTube maakt. Sinds november 2015 is hij begonnen met het consistent uploaden van succesvolle video’s en staat hij inmiddels bekend als een snelgroeiend kanaal. Hij heeft het duizelingwekkende aantal van 856.000 volgers op Youtube!

Nick Lansink: ”Ik speelde Rocket League met Roy. Ik ben bij Royalistiq gekomen door dat ik via via gelinked ben aan Roy. Hij speelt vaak met zijn tweeën wedstrijden en nodigt daarbij iemand online uit. Zo kreeg ik 26 minuten van tevoren de vraag of ik diegene wilde zijn want:
“Nick is immers 'grand champion': klonk het in de uitzending! Echt gaaf! Royalistiq heeft op het moment 856 duizend volgers met zijn YouTube kanaal. We hadden op het hoogtepunt 12,4 duizend kijkers in de live uitzending!”

(Rocket League is een race-voetbalspel ontwikkeld door Psyonix. In het spel besturen spelers een auto waarmee ze moeten proberen doelpunten te scoren op een veld dat overeenkomsten vertoont met een voetbalveld

Royalistiq houdt er een aardig ‘zakcentje ‘aan over. De donaties tijdens het gamen gaan maar door. Jongeren worden dan bij naam genoemd onder het toeziend oog van vele volgers.

Wie is Royalistiq?
Hij speelt eindeloos vaak het computerspel Fortnite, is daar supergoed in en plaatst er filmpjes van op YouTube. Die filmpjes worden honderdduizenden keren bekeken. 

Royalistiq blijkt een niet bijster aantrekkelijke, vlassig blonde jongen te zijn. Met zijn YouTubekanaal over Fortnite heeft hij genoeg geld verdiend om een Mercedes-Benz te kopen en een heel groot horloge, want daar laat hij zich trots mee fotograferen.

Hij had drie grote dromen die hij alledrie heeft waargemaakt: leuke samenwerkingen met YouTubers, in een mooie auto rijden en een populair YouTubekanaal beheren. Overzichtelijke ambities! Boven aan zijn wishlist staat nu nog een eigen huis: ‘Daar moet zeker een hottub bij waarin je tv kunt kijken. Dat is echt dream number one!’

 

Laatst aangepast op vrijdag, 15 januari 2021 21:18
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.