dinsdag, 24 november 2020 18:48

'Overijsselse Vrijwilligersprijs 2020' voor Hengeveldse papierboys

Geschreven door
Overijssel zet haar vrijwilligers jaarlijks in het zonnetje met de Overijsselse Vrijwilligersprijs. En niet geheel zonder reden. Bijna de helft van de inwoners van Overijssel doet namelijk actief aan vrijwilligerswerk. Mensen die werk verrichten dat onbetaalbaar is. Zij leveren op deze manier een onvervangbare bijdrage aan de samenleving.
Onlangs kregen de papierboys van W.V.V.’34 te horen dat ze waren genomineerd voor deze Overijsselse Vrijwilligersprijs 2020. Dat was een grote verrassing voor ze, helemaal toen ze hoorden dat hun nominatie ook nog gehonoreerd was en ze dus ook een van de Overijsselse Vrijwilligersprijzen mochten ontvangen. De prijs ontvangen ze vanwege hun enorm belangrijke en fantastische inzet en zoals ook op het certificaat te lezen is: Voor het verrichten van werk dat 'ontbetaalbaar' is!
Maandagmiddag vond de uitreiking plaats bij de lokatie waar het voor de Papierboys allemaal 'samen komt': De papiercontainers op Sportpark Rupertserve. Vanwege Corona was de uitreiking aangepast en daardoor konden helaas niet alle papierboys hierbij aanwezig zijn. Statenlid Dinand Leverink heeft de prijs overhandigd aan Jan Derkink. Met zijn ’40 dienstjaren’ is Jan de langst meedraaiende papierboy, echter qua leeftijd (79) komt hij nog maar net kijken, volgens Rob Geerlings. De ploeg papierboys kent namelijk nog 3 ‘tachtigers’.
Namens W.V.V.’34 willen we hierbij alle papierboys uiteraard van harte feliciteren met deze dik verdiende prijs!We maken gelijk even gebruik van de gelegenheid met een aantal mededelingen over het oud papier:
- Voorlopig wordt het oud papier niet opgehaald, iedere vrijdag van 08.00 tot 19.00 uur kan het oud papier gebracht worden naar de containers op Sportpark Ruperts Erve
- Op de maandagen 7 en 21 december 2020 (de dagen dat het oud papier normaal zou worden opgehaald) kan er ook oud papier gebracht worden van 08.00 tot 19.00 uur.

(bron: www.wvv34.nl)
Laatst aangepast op dinsdag, 24 november 2020 18:50
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.