Van een gedroomde baan als tractorchauffeur, tot afgestudeerd aan de universiteit van Wageningen, als econoom en vervolgens de accountants- en fiscalistenstudie afgerond. Waar hij aan het begin van zijn carrière als ondernemer enkel Wegdammers kende via de boerderij van zijn vader, begint hij nu toch een vertrouwd gezicht te worden binnen de Hengeveldse gemeenschap. Jan Smit, de opvolger van Harrie Spekreijse als nieuwe penningmeester van voetbalvereniging W.V.V.’34 naast Amuzant waar hij dezelfde rol invult. Per 1 februari is hij met zijn bedrijf Smit accountants en belastingadviseurs van de Wiener Benteler Scheidingsweg 2 verhuisd naar Het Assink 8-8a op bedrijventerrein ’t Wegdam. Een mooi moment voor: Jan Smit van www.accountantskantoorsmit.nl bekent kleur.
(door Raymond Wegdam)

donderdag, 23 januari 2020 05:55

Kleur Bekennen onderneemt met Wilbert ten Thije

Vandaag in Kleur Bekennen, Wilbert ten Thije (39), de Krög voor insiders. Na jaren in zijn ouderlijk huis aan de Koenderinkstraat te hebben gewoond, is hij al ruim een jaar gelukkig aan Het Markslag. Hier heeft Wilbert 'kantoor aan huis' en woont samen met verloofde Milou Wolterinck en hun zoontjes Lennon (6) en Mex (2). Na zijn opleidingen werkte de zoon van een verzekeringsagent zo'n 17 jaar bij diverse assurantiekantoren alvorens hij vorig jaar de stoute schoenen aantrok en besloot voor zichzelf te beginnen onder de naam 'Met Wilbert'. Hij adviseert en faciliteert in verzekeringen, maar je bent bij hem ook voor een hypotheek aan het goede adres. Vandaag gaan we kleur bekennen, met Wilbert!
Door Arthur Schoneveld

2019 was voor deze ondernemer een intensief jaar. Zijn bedrijf is groeiende en hij bouwde een nieuw onderkomen. Altijd actief, vliegt heen en weer met zijn Volkswagen Transporter, veel te zien bij WVV, jaarlijks uitbundige Carnavalist en bij menig ondernemer zie je hem achter de schermen: Stephan ter Doest, bekent zijn ondernemerskleur.
Door Milou Wolterinck.

maandag, 21 oktober 2019 06:02

Kleur Bekennen onderneemt met Rob Lentelink

Vandaag in Kleur Bekennen, Rob Lentelink (53). Hij is er misschien wel hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor dat er steeds meer Nissans in Hengevelde rondrijden, en stiekem een beetje trots. De goedlachse Wegdammer is namelijk directeur/eigenaar van Nissan Lesscher in Hengelo. Geboren Wegdammer is hij overigens niet, Rob komt uit het Bentelose gezin Lentelink met 8 kinderen. Desondanks is hij niet meer weg te denken uit Hengevelde, en gezien het feit dat Rob met vrouw Ellen onlangs een huis bouwde op De Marke III zal dit voorlopig ook niet gebeuren.
Rob Lentelink: Echtgenoot, vader van twee kinderen, ondernemer, motor- en autoliefhebber, voormalig Prins Carnaval, reislustig en veelal goed gemutst, bekent kleur.
(Door Arthur Schoneveld)

zondag, 29 september 2019 05:51

Kleur Bekenner onderneemt met Hans Mulder

Je hoort hem, je ziet hem. Altijd met zijn hoofd tussen de bloemen en altijd bezig. Hij maakt graag een praatje en lacht wat af. Maar wat weten we eigenlijk van deze spontane, altijd enthousiaste en actieve bloemist? Te weinig. Vandaar dit interview! Elke dag forenst hij van Borne naar hier, zijn bloemenwinkel is zijn tweede huis. Wie kent hem niet, de bijna Abraham: Hans van de Bloemruiker, bekent zijn ondernemerskleur.
Door Milou Wolterinck.

Pagina 1 van 16