Nog 42 dagen te gaan tot het jubileum van Carnavals- en Revuevereniging de Höftemennekes (deel 3)

Wij tellen af.Het hoogtepunt zal zijn op zaterdagavond 21 april in onze residentie bij de Gebrande Waateren middels een grootse reünieavond. Van onze 44 Prinsen zijn er inmiddels 6 niet meer in ons midden. Jan Stegeman is er daar één van, we blikken terug op zijn regeerperiode.

Naam: Jan Stegeman
Carnavalsjaar: 1976/1977
Carnavalsschlager: Onze nieuwe Prins Jan (Melodie Onze ouwe Prins Jan zie bijlage handgeschreven bladmuziek)
Scepter: Zomerfeesten Hengevelde

Hieronder een stukje uit de oude doos sweet memories uit in en om de Höfte door de Prins zelfgeschreven:

´Wat ik mooi vond aan het carnaval? Alle dagen waren voor mij dolle pret en ik heb er dan ook met volle teugen van genoten en ik hoop de “leu” ook. Een mooie herinnering voor mij was het bezoek aan de burgemeester, waar de sleutel nog gebroken is. Ik vind ook dat de mensen die op het carnaval komen, wel van een feestje houden en een drankje. Ik hoop voor de toekomst dat de zaterdagavond weer echt volle bak is en dat er veel Hengeveldenaren en bekenden komen. Verder vind ik het frühschoppen wel wat vroeg maar daar staat tegenover dat het vanzelf wel later wordt omdat Hengevelde niet zo vroeg is”.

Tot morgen met Prins……

De handgeschreven bladmuziek Schlager Ome Jan, in de wijde omtrek bekend als OJ!

Carnavalsvereniging de Höftemennekes bestaat 44 jaar. En dat gaan ze groots vieren in de vorm van een reünie op zaterdag 21 april bij de Gebrande Waateren. In het carnaval is het gekkengetal 11 "heilig"; het 44-jarig bestaan betekent dus 4 x 11 jaar, daarmee het vierde jubileum. Elke dag, tot 21 april zal een Prins op WegdamNieuws de revue passeren met een terugblik op zijn regeerperiode.