WHC verliest van Pacelli in zeer bijzonder duel: 23-21

WHC heeft vanavond in Zieuwent met 23-21 van Pacelli uit Zieuwent verloren. De dames uit Hengevelde stonden halverwege nog met 7-11 voor. Helaas voor WHC ging het in het tweede bedrijf goed mis. In de laatste 10 minuten kreeg het namelijk vijf keer een '2-minuten-straf', waardoor het met 4 tegen 6 moest spelen. Hierdoor kwam Pacelli flink tot scoren waardoor het de wedstrijd won. Herman Keppels over het duel: "We waren strijdvaardig, in het collectief en speelden met veel plezier. Dit resulteerde dan ook in de 7-11 ruststand. Pacelli ging de tweede helft met een zevende veldspeelster spelen maar ook hier hadden we geen antwoord op.

Verdedigend was het wel wat lastiger, maar aanvallend bleven we scoren zodat het verschil van zo'n drie tot vier doelpunten in ons voordeel bleef. Door ons fanatisme vergaten we even met het koppie te handballen en kon Pacelli langszij komen. Eén minuut voor tijd dachten we de gelijkmaker te maken maar deze werd afgekeurd door de warrig leidende mannen in het zwart. Hierdoor glipte ons in ieder geval 1 punt door de vinger en werd het uiteindelijk 23-11 voor Pacelli. We kunnen echter weer tevreden terug kijke op de wedstrijd die weer met veel inzet, passie en plezier werd gespeeld. Soms even nog het koppie erbij houden en we hoeven voor niemand meer bang te zijn!
Eva Keuper speelde weer mee na de langslepende blessure: "Het ging nog niet heel goed. Ik had er tijdens het spelen geen last van, maar na de tijd wel!" Ze had hielspoor aan haar rechtervoet hetgeen moeilijk herstelde. De redactie wenst haar beterschap toe!