Koningsdag in Hengevelde

Zaterdag 26 april is het zover; Koningsdag! Café Assink organiseert dit jaar weer diverse activiteiten voor jong en oud.

Programma
10:30 – 12:00 uur: muzikaal kinderprogramma
Voor alle kinderen in het dorp organiseren we ’s morgens, in samenwerking met de Culturele Werkgroep de Markering, een muzikaal kinderprogramma. Een heuse Kindertroubadour neemt jullie mee op een muzikale reis. Je mag zelf meespelen, zingen en dansen. Je kunt worden geschminkt of een sprong wagen in het springkussen. Kom naar deze gezellige morgen en neem je ouders mee. En o ja, de ranja is deze morgen gratis!

12:00 – 14:00 uur: inschrijving fietstocht
Uiteraard wordt de traditionele fietspuzzeltocht weer georganiseerd. Tussen 12:00 en 14:00 uur kan men zich inschrijven en daarna ook gelijk vertrekken. Er zijn diverse spelletjes onderweg en er is wederom een interessante en gezellige centrale post. Na afloop vind de prijsuitreiking plaats bij Café Assink, waar nog een lekker glaasje of hapje genuttigd kan worden. Voor de kinderen zijn er diverse vermakelijkheden, dus zij hoeven zich zeker niet te vervelen. Het inschrijfgeld voor de fietstocht bedraagt € 3,00, kinderen t/m 15 jaar betalen € 1,00.