Plantenruildag Hengevelde

 Morgen, zaterdag 12 april a.s. zal er bij Kaasboerderij Keuper in Hengevelde weer de jaarlijkse tuinplanten-ruildag worden gehouden.Het is de gelegenheid om uw (tuin)plantencollectie gratis uit te breiden. Ook dit jaar is er uit de tuin van de kaasboerderij  veel materiaal gekomen, wat allemaal mag worden meegenomen. Maar, om het te ruilen assortiment uitgebreider te maken, zal  het fijn zijn wanneer u  ook zelf wat materiaal uit uw tuin meebrengt. Te denken valt hierbij aan bollen, (dahlia-) knollen, vaste planten, stekjes, gezaaide éénjarigen, aardbeiplantjes, groenteplantjes enz.

Maar u bent ook van harte welkom wanneer u nog niets heeft om in te leveren en natuurlijk hoeft u dan niet met lege handen (tassen) naar huis.
De ruildag wordt ieder jaar door meer enthousiaste personen bezocht, die ook vaak het  volgende jaar terugkomen, met vrienden en vriendinnen, buren en kennissen, die ook weer enthousiast worden.Vaak worden er niet alleen plantjes, maar ook tips en tuinweetjes met elkaar uitgewisseld, alles in een informele sfeer en alles met gesloten beurs.

De ruildag begint om 9.30 uur. Iedereen van harte welkom, ook beginnende tuiniers!

De kaasboerderij in Hengevelde is te vinden aan de Goorsestraat 45.