zaterdag 24 maart 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De potgrondactie is ook dit jaar wederom goed verlopen. Met vele vrijwilligers zijn er 29 pallets verkocht, van de 30 stuks. Voor diegene die helaas niet thuis waren of toch nog potgrond nodig hebben, deze zijn af te halen bij de Bloemruiker. “Namens Amuzant en het JAC‘94 willen we de vele vrijwilligers bedanken en HEBO voor de opslag en gezellige afsluiting in de kantine!

Flitser tussen Goor en Hengevelde

  • vrijdag, 23 maart 2018 12:08

Opgepast. Op dit moment staat er een flitser tussen Goor en Hemgevelde. Het betreft een zwarte Volkswagen Transporter. De maximum toegestane snelheid is 80 km/u.

Leerkracht Susan Ottenschot van de Petrusschool:“Namens de ‘Stichting Petrusschool Cartridge Fonds’ mochten we Technisch Lego aanschaffen voor de kinderen van groep 1 en 2 van de Petrusschool.Bij de Bazar van Jon hebben we vijf prachtige pakketten gevonden. Ook hebben we er opbergdoosjes voor de Lego bij kunnen bestellen, zodat we alles mooi bij elkaar kunnen houden.We zijn hier erg blij mee! Iedereen die cartridges heeft ingeleverd bij de school, bedankt! “Een Lego-boekje kan wel uit 60 stappen bestaan. Komen we er niet uit dan halen we zelf hulp uit groep 7 of 8”. De Petrusschool in Hengevelde zamelt al een groot aantal jaren lege cartridges in. Met het statiegeld, dat op de meeste originele cartridges zit, wordt  een aantal goede doelen gesponsord.

Bril gevonden *Update

  • woensdag, 21 maart 2018 09:39

Gevonden aan de Bekkampstraat bij de Petrusschool. De eigenaar kan bellen met onderstaand telefoonnummer:

06 - 29235779

*Update: De bril is weer terug bij de eigenaar

Op zaterdagavond 24 maart a.s. vieren we Palmpasen. Alle kinderen van de peuterspeelzaal en de basisschool (tot en met groep 4) zullen hiervoor binnenkort een Palmpasen stok ontvangen. Deze mogen ze zelf (thuis) versieren met papier, snoep en … palmtakjes natuurlijk.

We nodigen jullie hierbij dan ook allemaal van harte uit voor de viering op zaterdagavond 24 maart a.s. om 18:00 uur in de kerk en de kinderen mogen dan uiteraard hun versierde Palmpasen stok meebrengen!

Na de viering is er een gezellig samenzijn achterin de kerk. Uiteraard delen de paaskip en paashaas weer een lekkere traktatie uit en is er koffie en ranja voor iedereen!

44 jaar Höftemennekes

Het aftellen is begonnen

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Het kerkgebouw wordt overbodig?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Mensen worden eenzaam omdat ze muren bouwen in plaats van bruggen...

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren