vrijdag 15 december 2017
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Het was gisterenavond volle bak bij De Kolenbrander in Hengevelde. Daar werd tijdens de jaarvergadering (waarover later meer), in een gezellige ambiance door de redactie van Wegdamnieuws de winnaar bekend gemaakt van de eerste editie van 'Met de vlag op vakantie'. Aangezien dit jaar de dorpsvlag in Hengevelde is geïntroduceerd, konden mensen tijdens de zomervakantie hun meest orginele, mooie of leuke foto insturen naar de redactie. Maar liefst 27 edities werden er gepubliceerd door allerlei originele inzendingen van lezers. In samenwerking met de Zomerfeesten is besloten hier een mooie prijs aan te koppelen. De winnende foto, zouden tijdens de jaarvergadering van de Zomerfeesten passe-partouts krijgen voor de hele groep die op de foto stond. Een jury bestaande uit Robin Raanhuis, Jessica Lentelink, Jan Schoneveld en de redactie zou voorafgaand aan de jaarvergadering bepalen welke groep daar recht op maakte.

Hyacintha ziet Sarah

  • maandag, 11 december 2017 13:54

Hyacintha Broshuis-Knol kan er niet meer om heen en heeft de 50-jarige leeftijd bereikt. Namens de redactie van harte proficiat!

'Sneeuwpret' in Hengevelde

  • zondag, 10 december 2017 19:39

In de ochtend was het voor veel kinderen nog even wachten, maar na de middag kwamen de voorspellingen uit: Opgewekte gezichtjes, gillend van blijdschap, stuiterend van de energie: je ziet het gebeuren bij kinderen zodra ze de sneeuw betreden. Maar het zorgde elders ook voor vertraging op Schiphol, de KNVB heeft alle amateurwedstrijden voor vandaag afgelast. Door de sneeuwval dreigden takken van bomen af te breken. Hoewel het op de wegen bar en boos was en vliegtuigen de lucht niet in gingen, hadden veel mensen ook enorm veel plezier van de sneeuw. Ook  in Hengevelde werd het straatbeeld bepaald door sleeën (KLIK HIER VOOR EEN FILMPJE) en sneeuwballengevechten. Hieronder een aantal foto’s:

Het is al weer een tijdje geleden: Sneeuwpret! Hier op de foto aan de Gorsveldweg was zaterdag al de aftrap, en er zit wat aan te komen als het over sneeuwval gaat! Glijpartijen, sleetje rijden, bouwwerken of gewoon mooie winterse plaatjes:
Heb jij foto’s van sneeuwpret? Mail ze naar [email protected] of whatsapp naar 06-10175105.

Team Markslag scoort opnieuw hogere Kerstboom

  • zaterdag, 09 december 2017 19:29

Team Markslag, allen wonend aan het Markslag in Hengevelde heeft de buit weer binnen. Vandaag werd er een kerstboom van maarliefst ruim 9 meter buit gemaakt. Met behulp van een kraan werd de boom geplaatst en versierd. Hiermee is het doel 'elk jaar hoger' opnieuw bereikt. Laat de Kerst maar komen!

morsinkgoor

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Ik heb zoveel geleerd van mijn fouten, denk dat ik er nog maar een paar ga maken

Tip spreuk: [email protected] 

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren