De tweede dag van Houtdorp; van spookhuizen tot doolhof

Alle kinderen en begeleiders waren mooi op tijd en konden niet wachten om weer verder te gaan met hun attracties. De houten kermis krijgt al echt vorm met spookhuizen, een schiettent, een doolhof, trappenhuizen en er zijn zelfs schommels en zwembaden. (KLIK HIER VOOR HET FOTOALBUM)  Dat laatste hadden we ook echt nodig, want het was erg warm vandaag. Iedereen heeft het zweet goed los gekregen.De wethouders en burgemeester hadden een nieuw springkussen aangevraagd en deze is vandaag onder luid gejuich opgezet. Alle groepen hebben zich hier goed op vermaakt.De catering was weer goed verzorgd vandaag door de waarzegsters. Zij hadden heerlijke kaas en worst van slagerij Brummelhuis geregeld en de patat en frikandellen van Leo’s waren niet aan te slepen. Beiden hartstikke bedankt namens de kinderen en vrijwilligers!
 

De karren voor de eindopdracht met GLANS VAN DE SCHANS zien er prachtig uit. Alle karren zijn voorzien van een prachtige stoffen bewoner van Houtdorp. We hopen jullie allen donderdag om 16.30 uur te mogen begroeten bij de houten kermis, zodat we samen alle groepen kunnen aanmoedigen tijdens de wedstrijd met GLANS VAN DE SCHANS.
Tip voor ouders en kinderen....... er zijn spelletjes met water, dus droge kleren in de tas is wel prettig voor iedereen.