zaterdag 24 maart 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Chef'Special op 16 juni live in Hengevelde

  • maandag, 26 februari 2018 12:35

De organisatie van Hengevelde 2018 heeft zojuist een grote artiest bekend gemaakt. Op zaterdagavond 16 juni staat Chef'Special in Hengevelde! Meer namen volgen snel. Online tickets kosten slechts € 15,-. De kaartverkoop start op maandag 2 april. Chef'Special is een Nederlandse band uit Haarlem. De band werd in 2008 gevormd door de vijf muzikale vrienden. Hun muziekstijl is een combinatie van verschillende genres, zoals funk, rap en pop, met rock en een beetje reggae en ska. De band is geïnspireerd door bands als Red Hot Chili Peppers, The Roots en Relax (ook afkomstig uit Haarlem).

Morgen om 12:00 uur start de kaartverkoop voor Het Grootste Kantinefeest van Nederland. Tegelijkertijd gaan dan ook de passe partouts voor Hengevelde 2018 in de verkoop. De passe partouts kosten € 35,-, hiermee heb je 6 dagen toegang tot het feest in het 2e en 3e weekend van juni.Ondanks dat er op de afsluitende zondag (17 juni) geen entree wordt geheven, krijg je met een passe partout toch nog € 2,50 korting. En het is natuurlijk lekker makkelijk! Of misschien dan toch maar een teamticket kopen voor het Kantinefeest? Passe partouts zijn vanaf morgen 12.00 uur verkrijgbaar via:

www.grootstekantinefeest.nl/tickets

Start kaartverkoop Grootste Kantinefeest

  • vrijdag, 16 februari 2018 16:04

Zaterdag 17 februari start om 12.00 uur de online kaartverkoop van het Grootste Kantinefeest van Nederland. Dit unieke teamfeest in kantinesferen wordt na het grote succes van vorig jaar voor de tweede keer georganiseerd. De zwaarste derde helft van het jaar vindt plaats op zaterdag 9 juni op het zomerfeestterrein in Hengevelde. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, vol is vol.
Topsport en kantinesound
Deze gezellige kantineavond is het ideale teamuitje voor sporters van alle niveaus, maar ook voor liefhebbers van de beste kantinehits. Artiesten tijdens deze avond zijn namelijk André Hazes, Django Wagner, Raymon Hermans, René Schuurmans, DJ Ivar en natuurlijk de onverwoestbare Koos Alberts. Gastheer en coach zijn oud FC Twente-spelers Sjaak Polak en Jeroen ‘Hooligan’ Heubach. Zij zorgen voor mentale ondersteuning, een grap en een lach en natuurlijk voor de trekking van de Grote Kantineloterij:

Topsporters opgelet! De opstelling voor Het Grootste Kantinefeest van Nederland 2018 is bekend! Dit jaar verschijnen niemand minder dan Django Wagner, Koos Alberts, RAYMON HERMANS, René Schuurmans, Feest DJ Ivar en natuurlijk André Hazes aan de aftrap van de zwaarste 3e helft van het jaar. De presentatie van de avond is in handen van culthelden Sjaak Polak en Jeroen Heubach.De kaartverkoop start zaterdag 17 februari aanstaande!

Vrijdagavond 23 maart is de inschrijvingsavond van de autorodeo in Hengevelde. Het spectaculaire autogeweld vindt dit jaar plaats op zondag 10 juni tijdens het eerste weekend van de Zomerfeesten in Hengevelde. Dit jaar zijn er 250 startbewijzen te vergeven, voor zowel dames als heren. De inschrijving is net als voorgaande jaren bij Café de Gebrande Waateren. Het is aan te raden om op tijd te komen, want vol = vol.
Inschrijving autorodeo: Om 18.00 uur  is Café de Gebrande Waateren aan de Goorsestraat 15 in Hengevelde open - Uitdelen van loten start eveneens om 18.00 uur – Daarna start inschrijving heren- en damesklasse. Maximaal 250 startbewijzen, vol = vol.

44 jaar Höftemennekes

Het aftellen is begonnen

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Het kerkgebouw wordt overbodig?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Mensen worden eenzaam omdat ze muren bouwen in plaats van bruggen...

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren