Uitslag 1e trekking Decemberactie

Sio Winkeliers Hengevelde Afgelopen woensdag was de eerste trekking van de December actie van de Sio winkeliers in Hengevelde. Namens de Hengeveldse ondernemersvereniging Jon Klein Breteler: “Hieronder hebben we de gelukkige winnaars met hun prijs op de foto staan, samen hun  gewonnen weekprijs: Een leuke boodschappen tas van de Sio Winkeliers in Hengevelde, gevuld met leuke en lekkere producten van de Hengeveldse winkeliers. Elke week in December hebben we een trekking en daar worden elke week 4 loten uit de totaal ingebrachte aantal loten getrokken en deze winnaars ontvangen deze leuke tas!” De winnaars:

Familie Put                          Hengevelde
Familie Dekker                    Goor
Familie Reyntjes                  Diepenheim
Familie Hartgerink  (foto)     Hengevelde  

Winnaars, gefeliciteerd met deze leuke prijs!   

Iedereen kan deze week weer mee doen, door bij besteding van 10.00 of meer bij de winkeliers in Hengevelde een bon in te vullen met naam en telefoonnummer en deze te deponeren in de daarvoor bestemde schilderblik voorzien van SIO winkeliers logo.   Alle deelnemers van afgelopen week en de komende 3 weken dingen mee in de eerste week van januari 2018 naar de 3 hoofdprijzen van de 3e editie van de Sio Winkeliers Decemberactie:

1e prijs                  Televise t.w.v. € 449.00              mogelijk gemaakt door ICS Computers

2e prijs                  Cadaubon t.w.v. € 150.00            mogelijk gemaakt door Rotink Kook en kado en Rotink ijzerwaren.

3e prijs                  dinerbon t..w.v. € 100.00            mogelijk gemaakt door Hotel restaurant Hof van Twente   

Iedereen veel succes! Sio Winkeliers Hengevelde.  

 Familie Reyntjes

Familie Dekker