Tuin & Park info dagen 25 & 26 maart Haarweg 7 en Schoneveldsweg 3 te Bentelo

Na het succes van afgelopen jaar hebben onderstaande bedrijven opnieuw de krachten gebundeld. Wat is het verschil: Dit jaar niet op 1, maar op 2 dagen 25 & 26 maart. Dit jaar niet op 1, maar op 2 locaties. Haarweg 7 en Schoneveldsweg 3 te Bentelo.
Locatie Schoneveldsweg 3:
Cattier Tuinen: Robin Cattier heeft door zijn gedrevenheid, creativiteit en precisie zijn bedrijf laten ontwikkelen tot een compact bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in huis op het gebied van tuinaanleg, onderhoud en bestratingen. Passie en enthousiasme zijn altijd de grote drijfveer geweest, waardoor het team elkaar kon stimuleren om altijd het hoogst haalbare uit te voeren. Vandaag de dag telt het bedrijf zes vaste medewerkers die in de loop der jaren ieder een eigen specialisme hebben ontwikkeld. Het afleveren van professioneel maatwerk tot in detail heeft bij Cattier Tuinen altijd de hoogste prioriteit gehad. Dit is duidelijk zichtbaar in de reeds vele opgeleverde werken door de jaren heen. Sinds kort is Cattier Tuinen een exclusieve samenwerking met Noordink Tuinontwerp & Realisatie aangegaan om u nog beter te kunnen adviseren met als resultaat de voor u perfect ingerichte buitenruimte.
Waarom Cattier Tuinen ?

-Meer dan dertig jaar ervaring in huis

-Alle diensten onder één dak.

-Afspraak is afspraak.

-Creatief en flexibel.

RoCa Kunstgras:
Het kunstgras van RoCa is van zeer hoogwaardige kwaliteit en bijna niet van natuurlijk gras te onderscheiden. RoCa Kunstgras is Dealer van het befaamde merk Royal Grass. Voor een persoonlijk advies en inspiratie kunt u een bezoek brengen aan onze nieuw ingerichte showtuin waar verschillende types kunstgras te bezichtigen zijn. Met dit volledig Nederlandse product bent u verzekerd van een zorgeloos thuiskomen. Royal Gras is niet alleen mooi, maar ook duurzaam en bestendig voor de toekomst. Met andere woorden; veel luxe, zonder enige lasten. En dat is genieten!

Voordelen van RoCa Kunstgras
• Passie voor kunstgras
• Gedreven, creatief
• Degelijk en betaalbaar
• Ruime ervaring
• Speciaal opgeleid personeel
• Eigen machinepark

Noordink Tuinontwerp & Realisatie:
In 2013 is het bedrijf Noordink Tuinontwerp opgericht. Mijn tuinontwerpen zijn doorgaans geïnspireerd op de architectuur van het huis. Ik geef advies over de verschillende mogelijkheden waarin persoonlijke wensen gerealiseerd worden, het liefst gebruik ik daarbij kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten. Bij beplantingsplannen kijk ik vooral naar de seizoenen. Van elk seizoen moet je kunnen genieten, aan variatie geen gebrek. Het kan een schitterende herfstkleur zijn, bloeiende vaste planten, een fraaie waterpartij en een bijzonder wintersilhouet van een mooie boom. Mooie lijnen gecombineerd met natuurlijke beplanting zorgen voor een evenwichtige en natuurlijke tuin.
Tuinen van klein tot groot, klassiek tot modern. Elke tuin is voor mij weer een uitdaging.

Locatie Haarweg 7:
Distel Boerderij, Dier en Tuin is al meer dan 100 jaar een begrip in Bentelo en omstreken. Door het uitgebreide aanbod en de diversiteit in producten vindt de tuinliefhebber hier wat hij zoekt.Hierbij kunt U denken aan Bemesting, Potgrond, Tuingereedschap van Gardena & Wolff, Pootaardappels, Tuinzaden en alle bijbehorende producten zoals Gewasbeschermingsmiddelen, Onkruidbestrijding voor het gazon, Mieren/Vliegen en Wespenbestrijding. Ook voor persoonlijk advies bent U bij Distel Boerderij, Dier en Tuin op het juiste adres.
Verder heeft Distel Boerderij, Dier en Tuin een ruim assortiment voer en aanverwante artikelen voor Uw dieren in en rond het huis.


Kortier Mechanisatie verkoopt alles op het gebied van Tuin & Parkmachines.
Op dit gebied vindt u bij ons een breed assortiment aan machines, voor zowel particulier als professioneel gebruik. Nieuw bij ons in het assortiment is het merk Stiga, sinds januari hebben wij exclusief dealerschap van dit A merk. Kortier Mechanisatie helpt u graag de juiste machine te kiezen die aan al uw wensen voldoet. De service voor de machines gebeurt in eigen werkplaats. Er wordt graag voor gezorgd dat uw tuinmachine in het voorjaar weer zonder problemen functioneert. Om uw gazon in top conditie te houden is er een verticuteermachine in de verhuur.

Kortier Mechanisatie heeft o.a. de volgende merken in ons programma:
- Stiga Frontmaaiers, zitmaaiers, en duwmaaiers
- Sabo duwmaaiers en verticuteermachines
- Dolmar Kettingzagen, Bladblazers, Bosmaaiers, Kanten trimmers, doorslijpers en Heggenscharen
- Eliet versnipperaars

Alle machines zijn uit voorraad leverbaar.
Op 25/26 maart adviseren bovenstaande bedrijven U graag over Uw tuin. Uiteraard zijn er diverse super scherpe acties. Kortom een bezoekje is zeker de moeite waard en aan de kinderen wordt ook gedacht op beide locaties. Houd voor de laatste info onze facebookpagina Tuin en Parkdagen in de gaten.