Glasvezel buitengebied: 1000 aanmeldingen nodig om de 50% te kunnen behalen

De stand van zaken van glasvezel in het buitengebied van de Hof van Twente is als volgt: Er zijn nog ruim 1000 aanmeldingen nodig om de 50% te kunnen behalen, de tussenstand is van 17 oktober. Dit moet dan wel gebeuren binnen 12 dagen voor 31 oktober, Indien de klant niet goed weet welke provider en welk abonnement hij moet kiezen, of zich snel wil aanmelden, dan kan dat bij EP:Semmekrot (Tel 0547-333226)
Jan Semmekrot: “Er  zal snel beweging moeten in het aantal aanmeldingen, we zijn er nog lang niet !” Er moeten dus bijna nog steeds 85 aansluitingen per dag gedaan worden”.
Zij kunnen u abonnementen aanbieden van Caiway, Solcon, Fiber en WeServe. Voor de particuliere en voor de zakelijke gebruiker kunnen zij voor de klant een passend abonnement uitzoeken en direct aanmelden. Er is voor het gebied Wiene Zeldam nog een extra informatie- en aanmeldavond georganiseerd in ’t Kempke op woensdag 19 oktober van ongeveer 18.30 tot 22.00 uur, waar ook zij aanwezig zullen zijn.

Glasvezel kan met een hoge snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid signalen versturen, hierdoor is het mogelijk om gebruik te kunnen maken van een hogere internetsnelheid en te genieten van meer zenders op televisie in een betere kwaliteit. Tevens kan het financiële voordelen bieden.
Jan Semmekrot: "Wij kunnen ons voorstellen dat u door alle bomen het bos niet meer ziet. Bij EP:Semmekrot kunnen we u hiermee helpen. Wij zoeken samen met u uit welke provider en abonnement het best bij u past. U kunt bij ons direct uw abonnement afsluiten voor Caiway, Solcon, Fiber en We Serve. Door uzelf nu te abonneren, kunt u ervoor zorgen dat de aanleg van glasvezel daadwerkelijk plaats gaat vinden. Achteraf aansluiten kost bovendien veel meer geld en kan veel langer duren."


EP: Semmekrot
Goorsestraat 16
7496 AD Hengevelde
Tel: 0547333226