Autobedrijf Lesscher B.V. opent Nissan Experience Center, 16-17-18 juni showroom

Na twee maanden verbouwen is het deze week dan eindelijk zo ver. Autobedrijf Lesscher, van Hengeveldenaar Rob Lentelink kan in Hengelo haar deuren van de compleet vernieuwde showroom weer openen voor het publiek.

KLIK HIER VOOR HET FOTOALBUM

 Half april werd begonnen met een rigoureuze verbouwing van de inmiddels tien jaar bestaande showroom. “Het was een hele onderneming om alle auto’s, kantoren en systemen tijdelijk over te verhuizen” aldus Frank de Wit, medewerker marketing van het autobedrijf. “Onze bestaande showroom aan de Zilverstraat 5 heeft een complete metamorfose ondergaan. De indeling is compleet veranderd: een nieuwe tegelvloer van ruim 900 vierkante meter, een nieuw plafond, nieuwe poetsruimte voor de auto’s die afgeleverd worden, een nieuwe balie, koffiehoek en verkoopplekken. Dit zijn zo een paar aanpassingen die meteen in het oog springen als men de vernieuwde showroom binnen treedt. Maar dat is nog lang niet alles:

De nieuwe showroom is voorzien van de aangepaste Nissan Look & Feel. Dit houdt in dat men de klant interactief via de showroom kan voorlichten over de innovaties waarmee de Nissan auto’s voorzien zijn. Mediaschermen, i-pads, een nieuwe app-functie op de telefoon en andere snufjes helpen daarbij”.

(Met het downloaden van de app kunt u een heus diner voor 2 personen in het donker winnen! Zoek de app onder Auto Lesscher in de app store of google play, installeer en registreer uw kenteken. Zij verloten 5 dinercheques onder de downloaders! ZIE FOTO ONDER)

De Nissan dealer uit Hengelo is zoals vermeldt zelfs tijdelijk naar een ander pand verhuist met alle auto’s. De verkoopafdeling was in de afgelopen twee maand gevestigd aan de Goudstraat, in een pand iets verderop. Frank:”De verkopers hebben hun uiterste best gedaan om de klant ook op die locatie zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Afgelopen week kwam er dus een einde aan de verbouwing en kon alles weer in de nieuwe showroom op de plek worden gezet. Twee maand van verbouwen zit erop. Ook het occasionterrein en de parkeergelegenheid van Autobedrijf Lesscher zijn niet overgeslagen en liggen er eveneens weer perfect bij!” 
Ondanks een totaal nieuwe moderne uitstraling blijft de klant bij Autobedrijf Lesscher natuurlijk centraal staan. Om iedereen de nieuwe Nissan uitstraling te laten ervaren, houdt daarom Autobedrijf Lesscher een openingsshow van drie dagen voor alle geïnteresseerden.
Bent u ook benieuwd naar de nieuwe showroom?

Kom dan op donderdag 16, vrijdag 17, of zaterdag 18 juni naar industrieterrein Hengelo Zuid en bezoek Autobedrijf Lesscher.