Reminder: Koningsdag Hengevelde 2016

Ook dit jaar organiseert Assink weer de traditionele Fietspuzzeltocht op Koningsdag. We zorgen voor een niet té lange tocht, een gezellige Centrale Post en voor leuke spelletjes onderweg. Voor deze spelletjes zijn we nog op zoek naar enthousiaste jongens en meiden die een spel willen organiseren!
Programma Koningsdag 2016: 
12:30 – 14:00 uur: inschrijving fietspuzzeltocht
Tussen 12:30 en 14:00 uur kan men zich inschrijven en daarna ook gelijk vertrekken. Uiteraard kun je onderweg meedoen aan leuke spelletjes. Na afloop vindt de prijsuitreiking plaats bij Café Assink, met leuke prijzen voor de beste fietsgroepen en het ‘Leukste Spel’. Alle kinderen die meegefietst hebben, krijgen ook nog eens een heerlijke snoepzak! Tevens zijn er weer diverse vermakelijkheden voor de kinderen, waaronder een springkussen. Het inschrijfgeld voor de fietstocht bedraagt € 3,00, kinderen t/m 15 jaar betalen € 1,00. Zelf een spelletje organiseren?

Voor de fietspuzzeltocht zijn we op zoek naar groepen jongens en/of meiden die langs de route een spelletje willen organiseren. Wij zorgen voor wat eten en drinken tijdens de tocht en na afloop bij ons in het café krijgen jullie allemaal een lekkere snack met patat. Bovendien kun jij met jouw groep een mooie prijs winnen als jullie het ‘Leukste Spel’ hebben georganiseerd!

Voor meer informatie of om je op te geven om een spel te organiseren kun je bellen met 0547-333234 of een mail sturen naar info@assinkhengevelde.nl.
Wij hopen op een gezellige en zonnige dag en zien jullie allemaal graag op Koningsdag 2016!

Vriendelijke groeten,

André en Arjan Assink
Café Assink