Vrijdag 16 oktober: Comedy Express: Met Thijs Kemperink, Tom Sligting, Johan van Gulik en Felix Heezemans – Kaarten t/m donderdag een tientje!

Iedereen die een avondje lekker wil lachen om grappen van een comedian uit Twente én comedians uit Amsterdam is a.s. vrijdag 16 oktober van harte welkom bij Zalencentrum Assink in Hengevelde. De bekende cabaretier/comedian Thijs Kemperink uit het Twentse Albergen zal samen met zijn comedyvrienden Felix Heezemans, Johan van Gulik en Tom Sligting zorgen voor een daverende lach. Kemperink die zijn carrière als comedian begon in het Amsterdamse Comedy Café zal verhalen over zijn jeugd in Twente en zijn hilarische avonturen in de grote stad. Felix Heezemans bijt het spits af als piepjonge comedian en fanatieke voetbalsupporter, terwijl de van radio- en tv bekende Johan van Gulik briljante grappen en verhalen vertelt over vogels en vooral vreemde vogels. Spreekstalmeester van deze Comedy Express is de godfather van de vaderlandse comedy Tom Sligting, die al bijna 30 jaar op het podium staat en onlangs nog een optreden gaf voor Koning Willem Alexander.

De zaal gaat op 16 oktober om 19:00 uur open, de show begint om 20:00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop (t/m 15 oktober) € 10,00. Aan de kassa kost een kaartje € 15,00. Kaarten zijn te koop bij Eet- & Biercafé en Zalencentrum Assink in Hengevelde. Voor meer informatie en reserveringen kunt u bellen naar Assink (0547-333234) of kijken op www.assinkhengevelde.nl.