Opel Karl in de voorverkoop bij Autobedrijf Hartgerink in Hengevelde

Het nieuwe compacte model van Opel is vernoemd naar Karl Opel, de zoon van de oprichter van Opel.Zowel Opel als de Autobladen verwachten veel van deze jongste telg. De Karl is op dit moment al in de voorverkoop bij Autobedrijf Hartgerink.’Dat de eerste Opel Karl’s nu al zijn verkocht is een goed teken’, zegt Gerben Hartgerink van het gelijknamige autobedrijf, ‘Wij zijn ervan overtuigd dat de Opel Karl een schot in de roos is. Wat voor de Karl spreekt is dat hij met een vanaf prijs van € 10.595,- gunstig is geprijsd. Natuurlijk is alle informatie bij ons te verkrijgen tijdens de Autoshow in Hengevelde van 22 t/m 30 mei. Ook op 2e Pinksterdag zijn wij natuurlijk open'.

Autobedrijf Hartgerink heeft met Opel nu wel een heel unieke actie, namelijk de 3-2-1-GO. Dat betekent op bijna alle nieuwe Opel personenauto’s maar liefst 3 jaar 0% rente, 2 jaar gratis onderhoud én 1 jaar lang een gratis ALL Risk autoverzekering. Dus voordat je in je nieuwe Opel zit, zit je al goed. Geen bezoek meer aan de bank. Geen bezoek aan het assurantiekantoor. Maar alles vooraf geregeld bij Autobedrijf Hartgerink, vertrouwd en met de kwaliteit die u van Opel mag verwachten.

prijswinnaar Opel Klanttevredenheid Award

Wij focussen ons volledig op klanttevredenheid om klanten te behouden en onze klanten ambassadeur te maken van het merk. Een tevreden klant is een blijvende klant. Autobedrijf Hartgerink is een bedrijf waar service nog heel gewoon is. Wij hebben onlangs zelfs de felbegeerde Opel Klanttevredenheid Award (OKA) in de wacht gesleept. Wij ontvingen deze onderscheiding naar aanleiding van de uitstekende klanttevredenheidsscore in het tweede halfjaar van 2014.

Kom een keer een kop koffie drinken, bijvoorbeeld tijdens onze Pinkstershow in Hengevelde van 22 t/m 30 mei.