Theatervoorstelling Marjolein Meijers ‘Hongerig Hart.’

Op zondagmiddag 19 april geeft Marjolein Meijers haar theatervoorstelling ‘Hongerig Hart’ in de sfeervolle podiumzaal bij De Woeste Wieven op Erve Bonkert in Diepenheim aan de Deldensestraat 11.

‘Hongerig Hart’ is een muzikaal theaterdiner in vier gangen. Vier verhalen vormen een aanstekelijke, uitdagende en hongerig makende culinaire reis naar de wereld, waar voedsel rechtstreeks toegang verschaft tot het hart.

Met de flair van een chef-kok, de gevoelige smaakpapillen van een sommelier en de liefde van een moeder serveren deze Rotterdamse rasartieste Marjolein ‘Berini’ Meijers en haar muzikanten vier verhalen die een aanstekelijke, uitdagende en hongerig makende, drie uur durende culinaire reis vormen. Tijdens de voorstelling zal het publiek worden getrakteerd op een aantal verrassende hapjes.En mochten de bezoekers na deze verrassende show trek gekregen hebben, dan is er voor een beperkt aantal gasten gelegenheid om voor € 10,-- direct na afloop van het concert samen met de artiesten en het team van De Woeste Wieven te eten.

www.marjoleinmeijers.nl

Zondagmiddag 19 april

Aanvang: 15.00 uur, zaal open 14.00 uur

Toegangskaarten € 20,-- aan de zaal of via ticketscript op de sitewww.dewoestewieven.nlmet korting

Voor meer informatie:

De Woeste Wieven op Erve Bonkert

0547 380714