zaterdag 24 maart 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Uit het niets zie je ze ineens op elk schoolplein: squishies: verkrijgbaar bij de De Bazar van Jon. Waar komt zo'n rage ineens vandaan? En wat trekt kinderen aan in Japanse knijppoppetjes en ander plastic spul? De jeugd heeft de ene zenuwslopende rage ingeruild voor de andere. De gevleugelde tollen, fidgetspinners genaamd, hebben plaatsgemaakt voor vrolijke Japanse knijppoppetjes: 'squishies'. Dat leert een blik in de Bazar van Jon en op de basisschoolpleinen.
Hieronder de prijzen:

 

Heb jij verantwoordelijkheidsgevoel en ben je een echte horecatopper? Dan zoeken wij jou!

Ben jij:
 18 jaar of ouder
 flexibel
 klantgericht
 communicatief vaardig
 representatief
 ondernemend
 horeca ervaring is een pre (geen must).

Wat bieden wij jou:
 Een enthousiast en collegiaal team
 ca. 10 uur per week voor de woensdagavond, donderdagavond, vrijdagmiddag en zondag, eventueel overig in overleg
 een fijne werkomgeving

Heb je interesse? Schrijf dan een motivatiebrief en je CV naar [email protected], bel met 0547-333776 en vraag naar Leonie Hassink of kom langs.

De vrachtwagen van Timon Geerlings was helaas vanmorgen kapot.
Maar des ondanks hebben ze kunnen regelen om vanmiddag toch aanwezig te zijn.. vertel het in de ronde!!

Ze zijn aanwezig vanaf 14 uur naast de kerk, met hun heerlijke vitamientjes.

Timon:” We staan er tot half 6! We hebben alles over geladen na een andere vrachtwagen maar we zijn er! Wat een werk, nu wel allemaal komen he!”

Van maandag 19 maart tot en met zondag 22 april kunnen klanten bij Coop Hengevelde meesparen voor gratis sport- en spelmaterialen voor basisscholen in de buurt. Coop Supermarkten organiseert de succesvolle en veelgeprezen Doekoe-actie dit jaar opnieuw samen met Arla, Unilever en de Johan Cruyff Foundation.Een recordaantal basisscholen heeft zich dit jaar aangemeld, maar liefst 767 scholen doen mee. In Hengevelde kan er voor 2 scholen gespaard worden voor sport- en spelmaterialen die de gymles of een sportdag nog leuker maken.

Gisterenavond op de algemene ledenvergadering de Kolenbrander werd duidelijk dat de Hengeveldse Ondernemersvereniging SIO met 115 leden er goed voorstaat en dat ook wil uitdragen. Dit onder andere door een substantiële financiële bijdrage te leveren voor een heuse Jeu de Boules baan in Hengevelde. Door de afgelopen vorst is hier enige vertraging opgetreden maar de bedoeling is om deze op zeer korte termijn te gaan aanleggen. De baan komt voor de kantine van Kulturhus de Marke.
Verder is naar buiten gekomen dat de inmiddels 10 jaar oude feestverlichting in de komende drie jaar stapsgewijs vervangen zal gaan worden waarvoor nog een opslag wordt gezocht. Tevens is gemeenteambtenaar Bart Greven onlangs in gesprek geweest met de provincie omtrent uitbreiding van het bedrijventerrein aan de rand van ’t Wegdam:

44 jaar Höftemennekes

Het aftellen is begonnen

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Het kerkgebouw wordt overbodig?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Mensen worden eenzaam omdat ze muren bouwen in plaats van bruggen...

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren