woensdag 18 oktober 2017
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Gratis wintercheck bij garage Hartgerink

  • dinsdag, 17 oktober 2017 11:29

Bij garage Hartgerink kun je op 4 november van 8.00 tot 12.00 uur jouw auto op maar liefst 18 punten laten checken of hij klaar is voor de komende winter! Zij controleren je Opel op onder andere de remmen, schokdemper, koppeling, accu, koelsysteem, banden, kachelradiateur, uitlaat en verlichting. Voor slechts 25 euro kun je een winterplan certificaat aanschaffen. Daarmee heb je tot 1 april garantie op 11 wintergevoelige onderdelen van je Opel.

Het bijzonder mooie weer met temperaturen van zelfs boven de 20 graden, komt voor Hengeveldenaar Rob Lentelink, eigenaar van Autobedrijf Lesscher in Hengelo zeer goed uit. Aan de Zilverstraat op het bedrijventerrein Hengelo-Zuid wordt namelijk gewerkt aan een nieuw occasioncenter met verschillende merken gebruikte auto’s. Na een tijd lang onderdak te hebben geboden aan een sportbootzaak, is de ruimte naast de Wegdamse Nissan Dealer vrijgekomen. Het autobedrijf heeft hier op ingespeeld door plannen te maken voor het beginnen van een occasioncenter. Natuurlijk kon men er altijd al terecht voor gebruikte auto’s, maar dit biedt meer mogelijkheden. Gebruikte auto’s van verschillende merken die binnen kunnen worden “geshowd”, vier nieuwe kantoorruimtes, een koffiecorner en ook de werkplaats wordt met minstens vier werkplekken uitgebreid. Op dit moment wordt er hard gewerkt om alles voor de opening klaar te krijgen. De openingsshow, met tal van activiteiten staat gepland van donderdag 26 t/m zondag 29 oktober.Bezoekers maken kans op grote prijzen, waaronder een reischeque t.w.v. € 1500,- !

Topavond van de Hengeveldse ondernemers!

  • zondag, 15 oktober 2017 21:14

Gisteravond was het zover. Het jaarlijkse feest van de Hengeveldse ondernemersvereniging SIO was een groot succes, dankzij het enthousiasme en inzet van deelnemende ondernemers. Bijna iedereen was goed voorbereid om het Oktoberfest te doen slagen. Van prachtige dirndls en geweldige Lederhosen. Activiteiten als boomstam zagen en broek gehangen zorgde voor de nodige hilatiteit. Het feest ging later verder in de Festhalle waar dj Ivar iedereen stond op te wachten. De klapper was een optreden van de look a like " Andrea Berg". Zelfs het eten en drinken was is stijl aanwezig.
De feestcommissie wil iedereen via weg nogmaals bedanken voor deze bijzondere avond!

Zaterdagavond vierde het team van Pierik Accountancy samen met haar klanten en relaties het 40-jarig jubileum in een sfeervolle feesttent naast het kantoor. Irma Dijkstra-Pierik: “Wij zijn nog steeds diep onder de indruk van zoveel hartverwarmende woorden, kaarten, bloemen en cadeaus. Het feest was geweldig! Wij, maar ook de gasten, hebben enorm genoten. Er werd al geopperd om de tent te laten staan voor Hengevelde! Voor ons team, mijn vader en mijn familie was het een onvergetelijke avond.” Mede namens Johan Pierik wil het team van Pierik Accountancy iedereen heel hartelijk bedanken die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan dit fantastische jubileumfeest!
Hieronder nog enkele foto's van Jan Schoneveld:

Het was een gezellige boel onder de HET-tent gistermiddag. Zo’n 75 kinderen vierden de 40e verjaardag van Pierik Accountancy. Het betrof hier Accountancy, dus ging de jeugd van de Petrusschool uiteraard met cijfers aan de slag in de vorm van: bingo!  Irma Dijkstra-Pierik: ”Er werd super fanatiek gespeeld! Ondernemers in spe voor de toekomst!” Uiteindelijk gingen er 8 kinderen met een mooie prijs vandoor. Daarna was het de beurt aan Milou Haverkate van Dansstudio MiDanza om het danstalent in Hengevelde te testen. Irma: ”Nou, dat is er hoor! Binnen een kwartier hadden de kinderen een spectaculair dansje ingestudeerd!”
Alle kinderen keerden huiswaarts met een spaarvarkentje met muntdrop. De HET-tent was een prachtig decor voor een geweldige middag. Het team van Pierik Accountancy bedankt iedereen die aan het slagen van het feestje heeft meegewerkt! Zaterdagavond 7 oktober viert Pierik Accountancy haar 40-jarig jubileum met klanten en relaties. Het feest vindt plaats in een tent op de parkeerplaats naast het kantoor. Hieronder nog enkele foto’s:

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Herfst: Volgens de Wereldgezondheidsdienst is depressie straks ziekte nummer één. Daar word je somber van! Depressies kan je bestrijden door op je arm geleund in het niets te staren. Bij zware depressies van arm wisselen.

Tip spreuk: [email protected] 

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

microsoft office professional for sale online office professional purchase online premiere pro cs6 for mac education discount see this site check my reference 4r7 apple mac edition zbrush 4r7 for apple mac education edition