WVV’34 ontvangt sc Markelo: “Ik hou niet zo van dat rekenen”

Op 3 december 2017 pakte WVV’34 in en tegen Markelo de koppositie om die vervolgens niet meer af te staan. WVV'34 had een lastige slotfase aan de Endemansdijk, Markelo rook dat er nog een punt te halen viel en zette een slotoffensief in. De laatste 20 minuten hing de gelijkmaker in de lucht en was het nog even billenknijpen voor de ploeg van Roy Workel. Er volgden dan ook enkele hachelijke momenten voor het Hengeveldse doel, maar de punten gingen uiteindelijk mee naar Hengevelde; 1-2.Mag het al uitgesproken worden na donderdagavond, EMOS - Hector 0-2? WVV wordt 'gewoon'kampioen? Een droom afscheid voor Doelverdediger Wouter Assink? 
Wouter: "Het ziet er natuurlijk wel gunstig uit, maar laten we niet te optimistisch worden. In het jaar dat wij kampioen in de derde klasse werden stond VIOD 4 wedstrijden voor het einde van de competitie ook 8 punten voor. Ik hou niet zo van dat rekenen, zelf gewoon voetballen en dan zien we het vanzelf.
Markelo in de laatste 6 wedstrijden maar 1 punt, dus dat wordt een eenvoudige overwinning toch?

"We hadden in Markelo best veel moeite met hun speelstijl en wat ze op het laatst fysiek brachten. Dus we gaan het zien zondag. Dat over dat droom afscheid, dat hoop ik dat je er over 5 weken in kunt zetten!"

Aanvaller Mahmoud Jaafil:"Ik ben een optimist dus ja dat mag eigenlijk niet meer mis gaan. Ik kan me wel herinneren dat ik de uitwedstrijd tegen Markelo een van de moeilijkste wedstrijden vond, dus die is nog niet zomaar gewonnen. Ze hebben een sterke verdediging en zijn sterk in hun counters.  Het is jammer dat Wouter bij ons stopt, hij heeft een belangrijke rol binnen het team die we volgend seizoen ook nodig zijn. Gelukkig staan er jonge keepers klaar om volgend seizoen zijn plek over te nemen".

De wedstrijd op het sportpark Rupertserve begint om 14:00 uur, scheidsrechter is de heer  Simmelink.