WHC wint laatste wedstrijd, Loes een onvergetelijk afscheid

Een 17-21 overwinning met een tribune in Bunschoten vol met dorpsgenoten, het kon niet op! Vandaag waren er op initiatief van Anita Bos, Coen Velthuis en Nieke Stortelder 77 supporters mee naar Spakenburg om WHC 1 aan te moedigen. Dit in de laatste wedstrijd van het seizoen, tegen HBVS. Loes werd door Man Actief, een vaste supportersgroep van WHC bij hun geroepen na het laatste fluitsignaal. Door de heren werden er vele rozen aangeboden onder gezang van de heren en andere meegereisde supporters, zo’n 77 in totaal!
Hieronder een verslag van trainer Herman Keppels”:

“Na een geweldige busreis met meer dan 70 supporters erin kwamen we aan in Spakenburg. Even zoeken naar de sporthal maar daar waren we! Vlak voor aanvang van de wedstrijd kwamen alle supporters binnen, vlaggen, trommels geluidsinstallatie, noem maar op. Een goede  sfeer ontspon zich al voor de wedstrijd begon. De dames moesten nog wel even de busreis verteren en de focus vinden, de mindere eerste helft was daar wel debet aan. We hadden niet de normale focus hetgeen resulteerde in een iets wat rommelige eerste helft en een ruststand van 7-9, wel in ons voordeel. In de rust is er gehamerd op de focus en dat pakte goed uit;  we liepen uit naar 5 punten verschil. Daarna werd het wat wisselvallig maar uiteindelijk trokken we de wedstrijd naar ons toe met 17-21. De supporters zorgden voor een geweldige sfeer in een anders zeer doodse hal. Dus wil ik bij deze alle supporters danken voor deze geweldige sfeeractie!

Dan nog een laatste dankwoord voor Loes. Haar laatste wedstrijd,  ze heeft dus besloten om te stoppen hetgeen wij met z’n allen betreuren maar wel respecteren! Niet echt een trainingsbeest, maar tijdens wedstrijden altijd voor geen 100%, maar 120% aanwezig. Loes, we gaan je missen op het handbal veld en je weet het dat je altijd weer welkom bent!
Nu op de terugreis met de bus en supporters! Een feestje bouwen en genieten.
Allen bedankt en tot komend seizoen dan moedigen jullie hopelijk ons ook weer aan en gaan wij er helemaal voor!

Een goede vakantie allemaal en tot weder ziens!