Nummers 1 en 2 ontmoeten elkaar zondag: “Zorgen dat zij aan het zweten komen!”

Zondag 14.00 uur; sportpak Rupertserve: Is het de strijd om de titel in de vierde klasse B? Het verschil is slechts 3 verliespunten en: Het was de Goorse Football Club dat WVV’34 de eerste en tot nu toe enige nederlaag van het seizoen bezorgde. GFC, dat afgelopen seizoen nog vocht tegen degradatie is misschien daardoor wel de revelatie van het seizoen met de 2e plek op de ranglijst. Het wordt een wedstrijd onder prachtige weersomstandigheden met naar verwachting veel publieke belangstelling. Aanvaller Wouter Horstink:” Ik verwacht een GFC dat verdedigend speelt en in de omschakeling mogelijkheden zal proberen te creëren. In de heenwedstrijd hadden we het lastig en haalden we ons niveau niet. Zondag moeten we dat zeker wel halen om de punten te pakken. Het is de nummer 1 tegen de nummer 2 dus op papier ook een mooi potje. Wij zijn er klaar voor!".
Trainer van GFC Romano Lammertink was ook bereid om met Wegdamnieuws vooruit te blikken op het duel van morgen. Waarom wisten jullie wel te winnen van WVV'34 in tegenstelling tot de rest van de clubs in 4B? 

"Wij wisten als enige te winnen van WVV omdat wij die dag de eerste helft scherper waren dan de heren uit Hengevelde en we tactisch anders stonden dan ze gewend zijn"

Hoe zijn de kansen aankomende zondag?
"De kansen zijn fiftyfifty denk ik! Wij zijn nog ongeslagen en WVV'34 zit in een goede flow. Beide ploegen geven weinig weg gezien de doelpunten tegen! En de gene met de minste goals tegen wordt meestal kampioen."

Mochten jullie met GFC verliezen zondag, is de titelrace dan gelopen?
"Als we verliezen, al gaan we daar niet vanuit, dan wordt het lastig om WVV'34 te achterhalen. Al is het dan zeker niet beslist. Alleen zou dat ons een tikkie geven en en andersom een boost. Wij moeten zorgen dat zij aan het zweten komen, zodat ze denken dat ze onverhoopt de nacompetitie in moeten en dan tijdens het eigen dorpsfeest moeten spelen om te promoveren. Dat geeft toch extra druk lijkt me. Het wordt sowieso een mooie wedstrijd!", besluit Lammertink.

Martijn Baas heeft deze week weer meegetraind en lijkt fit. Verder zijn er binnen de selectie geen bijzonderheden.

Zoals vermeld begint deze wedstrijd om 14.00 uur, scheidsrechter is de heer Wiegerink.