WVV maakt het zichzelf moeilijk

Voorafgaan aan de wedstrijd was er een minuut stilte voor de onlangs overleden Ard ten Heggeler, hij mocht slechts 24 jaar worden. De wedstrijd:
WVV’34 heeft met een 4-2 overwinning thuis tegen Hector uit Goor goede zakengedaan, mede door het puntverlies van GFC dat thuis met 0-0 gelijkspeelde tegen Aramea
Al in de 3e minuut was het raak, maar deze keer waren het de gasten uit Goor. Een vrije trap vanaf de zijkant werd inkopt richting de verre hoek. WVV probeerde vanaf dat moment het tempo op te voeren maar had het moeilijk tegen het ver inzakkende Hector. Toch creëerden de Hengeveldenaren genoeg en in de 27e minuut kopte Lars Aarnink de bal terug op Tom ten Breteler die vervolgens met het hoofd de Goorse doelman verschalkte. Amper 2 minuten later was het wederom raak: Gijs Pierik wist de bal vanuit een voorzet van dichtbij binnen te tikken.
In de 40e minuut was het wederom Tom ten Breteler die met zijn 17e treffer van het seizoen de 3-1 op het scorebord bracht en leek daarmee de wedstrijd in het slot leek te gooien.

Een snoeiharde voorzet van Hamoudi Jaafil werd fraai bij de 1e paal binnen geschoten.
De 2e helft was om des keizers baard; Hector kon niet en WVV hoefde niet. Het hoogtepunt na de thee was misschien wel de prachtige weersomstandigheden. Maar daar kwam dan toch het moment dat bij vele supporters van de thuisploeg gevreesd werd:
Vanuit het niets scoorde Hector in de 79e minuut de aansluitingstreffer
Waarna Hector in de slotfase tot opluchting van de thuisploeg de grootste mogelijkheid van deze wedstrijd onbenut liet; oog in oog met doelman Wouter Assink schampte hij de bal die daardoor voorlangs ging.

Een emotioneel moment; Hamoudi Jaafil na de 4-2 met Joost ten Heggeler

In de 98e minuut was het Hamoudi Jaafil die is de verre hoek de doelman wist te verrassen waarmee de eindstand van 4-2 bereikt was.

Komende zondag is de wedstrijd tussen de nummer 1 en nummer 2 op het sportpark Rupertserve: