Dubbel afscheid op jaarvergadering WVV’34

Afgelopen maandag was er weer de jaarvergadering bij de Hengeveldse voetbalvereniging WVV’34. De rode draad van de avond waren misschien wel de diverse jubilea zoals het 50 jarige lidmaatschap van Johan Hemel en Gerrit Schreever, het 40 jarig lid van Rene Nibbelink,Nico Wielens,  Hans en broer Christiaan Roorda en het 25 jaar lid van Gert-Jan Assink, Rob Tuinte,Jeroen Rosink en Rob Doeschot maar toch ook wel het afscheid van  Margot ter Huurne. Zij nam namelijk niet alleen afscheid van de voetbal maar ook afscheid van Hengevelde. Margo en Laurens wonen tegenwoordig zoals u misschien wel weet in Brabant en wel in Goirle. Margot, hoe heb je het dubbele afscheid beleefd?

 “Ja, een deel van het afscheid hebben we gehad, op 13 juli hadden we onze eerste dag al hier, maar ik dacht wel toen ik van de week richting Twente reed, het is toch wel heel lang mijn club geweest. In 1996 ben ik samen met Hennie Wegdam( Macky) begonnen met het voetbalboekje en de Höfte tot dit jaar aan toe, 16 jaar is wel een hele tijd. De laatste jaren ook nog in het bestuur gezeten dus op het einde van het verhaal heb je best wel veel mensen leren kennen in dit dorp”.

Wat mis je het meest daar in Brabant? Margot:”Misschien wel op de koffie bij Yvonne ten Thije, mijn vriendin! Gewoon lekker even aan komen waaien en een bakkie doen, dat mis ik nu ja. Het was toch wel een mooie tijd in Hengevelde, een veilige basis voor de kinderen. maar kinderen zijn flexibeler dan je denkt, de boom is geschud en moet zich opnieuw wortelen maar als je het maar genoeg water geeft wortelt het zich wel weer”.

Is er nog iets dat je kwijt wilt richting Hengevelde? Margot:” Doe bij deze iedereen de groeten, we hebben zoveel kaarten ontvangen rond ons afscheid. Dat gaf ons wel het gevoel dat we er toe deden waardoor we ons erg gewaardeerd voelen. Blij zijn we met Wegdamnieuws waardoor we op de hoogte blijven met wat er in het dorp gebeurd. We zullen nog regelmatig op ’n Wegdam te zien zijn en ook nog wel eens een wedstrijd van het eerste elftal bezoeken”. 

 Enkele belangrijke punten van de jaarvergadering WVV’34:
- De lekkage in de kelder is opgelost door tegels te vervangen in de douches, in de kelder komt nog een nieuw plafond
- De multifunctionele ruimte is in gebruik genomen per juni/juli naar ieders tevredenheid?
-De  rokersruimte leidde wederom tot discussie, er zijn meerdere mensen die er op tegen zijn dat de rokersruimte op die plek zit, nog niet eens zozeer tegen een ruimte voor de rokers.
- Geen publicatie van WVV nieuws in de Höfte, vooral de oudere generatie die hier moeite mee heeft en dit zal dan ook weer worden teruggedraaid, alleen de wedstrijd programma’s zullen weer gepubliceerd worden.


Gerrit Screever en Johan Hemel 50 jaar lid


Nico Wielens, Hans en Christiaan Roorda 40 jaar lid


Rene Nibbelink 40 jaar lid


Rob Doeschot 25 jaar lid


Jeroen Rosink en Rob Tuinte 25 jaar lid